KeződoldalDivat10 egyedi külsejű modell, akik teljesen megváltoztatták a divatvilág arculatát.

10 egyedi külsejű modell, akik teljesen megváltoztatták a divatvilág arculatát.

-

A szépség egy nagyon szubjektív dolog. Mindenkinek más jön be, más az ideálja és mást tart vonzónak. Nem gondolnánk, hogy van tökéletes ember a földön, mert mindenki másban különleges. A divatvilág ma már inkább az egyedi megjelenésű hölgyeket és férfiakat keresi, akik valóban fel tudják hívni a társadalom figyelmét. Nem véletlen, hogy a reklámokban, plakátokon, butikok falain különleges megjelenésű illetőket látunk, mert pontosan ez az, ami az átlag ember tekintetét vonzza. A világon élő emberek mindig is megbámulták azt, aki kicsit sem hasonlított rájuk, épp ettől voltak olyan érdekesek. A mai cikkünkben 10 modellt hoztunk el, akik megváltoztatták a divatvilág arculatát.

Sara Geurts

Ez a nő még csak 28 éves, de úgy néz ki, mintha már 50-60 éves lenne. Ennek oka, hogy egy ritka genetikai betegsége van, ami megakadályozza, hogy szervezete kollagént termeljen. Annak ellenére, hogy teste nem tökéletes, Sara összeszedte minden bátorságát és megmutatta magát a világnak. A divatvilág persze egyből felfigyelt rá és munkát ajánlottak neki. Ma profi modellként keresi kenyerét.

Lily McMenamy

Lily McMenamy egy amerikai származású, angol modell, aki nagy füleivel és ajkával hívta fel magára a figyelmet. Szokatlan megjelenése lehetővé tette számára, hogy a divat világában helyezkedjen el. Mivel mindenki megcsodálja őt ezért rendszeresen látható a kifutókon, ahol általában brillírozni szokott.

Precious Lee

Precious Lee rendkívül nagy méretekkel van megáldva mindenféle téren. A lány folyamatosan megváltoztatott valamit magán, viszont egy dolgot nem tudott. A megjelenését. Mindig is nagy méretei voltak, de ő nem érezte, hogy emiatt kevesebb lenne. Bátorságának köszönhetően ő lett az első színes bőrű plus size modell a világon, aki a Vouge magazin címlapján szerepelt.

Refilwe Modiselle

Refilwe a legismertebb dél-afrikai származású modell, aki albínóként jött világra. Pályafutása 13 évesen kezdődött el, amikor is sokan felfigyeltek egyedi vonásaira és profi modellt faragtak belőle.

Lara Stone

A holland származású Lara Stone sikeres modell lett, amit a fogai között található résnek köszönhet. Amikor felfedezte, hogy fogai nem érnek össze nem esett kétségbe, nem szaladt egyből a fogorvoshoz, hogy összehúzassa őket, hanem pont ellenkezőleg, kiszélesítette azt. Néhány ügynökségnek megtetszett a lány kinézete, ezért munkát ajánlottak neki.

Nastya Kumarova

Első pillantásra Nastya Kumarova úgy néz ki, mintha egy törékeny porcelánbaba lenne. Valójában annak köszönheti különleges megjelenését, hogy albínóként jött világra. Albinizmusa azonban nem akadályozta meg őt abban, hogy sikeres modellé váljon.

Alba Parejo

Alba Parejo 500 anyajeggyel a testén jött világra, ebből azonban jó néhányat műtét útján eltávolítottak. Az iskolás évei alatt társai szörnyetegnek csúfolták, de ő mit sem törődött a bántó szavakkal. Modell karrierbe kezdett és megosztotta történtét az egész világgal. Ma Alba profi modellként keresi a kenyerét.

Madeline Stuart

Madeline Stuart egy 22 éves Down-szindrómás modell, aki hihetetlen bátorságáról és erejéről tett tanúbizonyságot. Majdnem 20 kilót fogyott, hogy valóra váltsa álmát és modell legyen. Erőfeszítése nem volt hiábavaló, ugyanis 2015-ben ő lett a második Down-szindrómás modell a divat világában.

Kelly Knox

Kelly úgy jött világra, hogy hiányzott a bal karja. 7 évesen eldöntötte, hogy nem fog protézist hordani, hanem bátran felvállalja, hogy néz ki valójában. Meg akarta mutatni az egész világnak, hogy így is lehet valakiből sikeres modell.

April Star

April egy 14 éves lány, aki vitiligóval született. Diáktársai sokszor kicsúfolták őt, sőt többször meg is félemlítették. Egy nap azonban találkozott Winnie Harlow-val, aki ugyanolyan „betegséggel” született, mint ő. Miután találkozott a modellel, April megbarátkozott külsejével és modellé vált. Ő minden olyan tinédzsernek erőt ad, aki nincs megelégedve a megjelenésével.

Szerintetek is különlegesek?

Ezt is olvasd el