KeződoldalCelebEgy magazin 1998-ban megjósolta, hogy fog kinézni David Beckham 2020-ra. Íme a...

Egy magazin 1998-ban megjósolta, hogy fog kinézni David Beckham 2020-ra. Íme a grafika.

-

Még 1998-ban megjelent a FourFourTwo magazinban egy számítógépes grafika, ami azt akarta szemléltetni, hogy a szerkesztőség szerint hogyan fog majd David Beckham kinézni 2020-ra. Köztudott, hogy David a világ legvonzóbb férfijai közé tartozik, ezzel párhuzamosan pedig a legsármosabban öregedők közé is.

A visszavonult profi középpályás szinte képtelen az öregedésre, de nem csak mi vagyunk egyedül, akik ezt állítják, hanem nagyon sokan. A minap az Independent osztott meg egy hírt, melyben egy Twitter felhasználó, név szerint Ian Walker internetszörfözés közben bukkant rá egy igen érdekes fotóra. A kép az 1998-as FourFourTwo magazinban volt látható, amit szakemberek számítógépes grafikával készítettek. Ezzel meg szerették volna jósolni, hogy a Real Madrid és a Manchester United egykori focistája, hogyan fog kinézni 2020-ra.

Mivel már kevesebb, mint egy év választ el minket 2020-tól, ezért úgy döntöttük, hogy nektek is megmutatjuk és lecsekkoljuk mennyire vált valóra ez az elképzelés. Igazság szerint, ha megnézzük a jelenlegi képeit, amin elképesztően szívdöglesztő pasi, és azt a fotót, amit annak idején készítettek láthatjuk, hogy gyakorlatilag ég és föld a különbség, mert Beckham túlszárnyalt mindent.

„A megjósolt jövőkép”

Amikor meghívták őt és feleségét Victoria-t, Harry herceg és Meghan Markle esküvőjére az egész világ oda meg vissza volt tőle, hiszen nagyon is jól nézett ki, sőt túlon-túl jól. Az egykori futballsztár szinte kicsattan a boldogságtól, igaz nincs oka panaszra, hisz gyermekei szépen cseperednek és feleségével is harmóniában élnek.

Ennek tudatában, most már nem lepődünk meg, hogy annak idején, 2015-ben őt választották meg a legvonzóbb férfinek az egész világon. Természetesen ez megint csak egy a sok-sok elismerése és díja közül, amit élete során kapott.

Szerintetek is helyes az egykori középpályás?

Ezt is olvasd el