KeződoldalÉrdekességekElképesztő hogy él ez a 220 ember ebben az alaszkai kisvárosban!

Elképesztő hogy él ez a 220 ember ebben az alaszkai kisvárosban!

-

Van egy alaszkai kisváros, ahol az élet nyugodtan és stresszmentesen zajlik. Ebben nagy szerepet játszik a városlakók lakhelye. A hegyek és a víz által körülölelt helyszín ad egyfajta elszigeteltséget a közösségnek. Erre rátesz egy lapáttal az a tény, hogy a lakók szokatlanul képzelték el a mindennapi életüket.

ocean_et_montagne (@ocean_et_montagne) által megosztott bejegyzés,

„Begich Tower”

Az egész város egy épületben él. Egy hatalmas tömbházban. Található itt rendőrség, iskola, fedett játszótér, mosoda, két élelmiszerbolt, posta stb. Minden, amire az embereknek szüksége van. A helyi gyülekezet az alagsorba egy felfújható medencében meríti alá az embereket. A gyerekek könnyedén kopoghatnak tanáruk ajtaján, ha megakadnak a házi feladatban. Furcsa ugye?

220 lakó él egy fedél alatt.

Lauren (@lktaranto) által megosztott bejegyzés,

Lehetséges így élni?

Minden egy karnyújtásnyira van. Nem kell aggódni, hogy ki megy a gyerekért az iskolába. Persze vannak, akik ezt nem bírják.

Egy Paul nevű férfi például a tömb mellett egy lakókocsiban él.
„ Én egyedül szeretnék élni, nem az én stílusom ez”.

Wired Elephant Studios (@wiredelephantstudios) által megosztott bejegyzés,

Noha télen meglehetősen nyugodt a város, nyáron elözönlik a turisták, akik megdöbbenve figyelik ezt a szokatlan életmódot. A tömbben egy hotel is található, ahová beköltözhetnek pár napra az oda látogatók.

 

 

Ti tudnátok így élni?

Ezt is olvasd el