KeződoldalEmberekEz a 12 kép bebizonyítja, hogy létezik a feltétel nélküli igaz szeretet.

Ez a 12 kép bebizonyítja, hogy létezik a feltétel nélküli igaz szeretet.

-

Sokan próbálták már megfogalmazni mi is a szeretet és a szerelem. Mi úgy tudnánk leírni, mint szín tiszta érzelmet, amit akkor érzel, ha egy számodra fontos személy, családtag, rokon, barát, pár a közeledben van és a szíved hevesebben ver, gyengédség és öröm járja át a tested, ha megpuszil, átölel. Amikor a saját boldogságod, jóléted képes vagy feláldozni azért, hogy másnak jó legyen, hogy az ő kedvére tegyél. A szeretet nemcsak az emberek életében játszik fontos szerepet, hanem az állatokéban is. Csak keveseknek adatik meg, hogy egy ember mellett élje le életét, de akinek sikerül a legnagyobb boldogsággal hajtja majd örök álomra a fejét, mert tudja mindent megélt már, amit meg kellett. Mostani cikkünk nagyon megható képeket tartalmaz, ami minden egyes érző ember szívét megdobbantja. Ezek a fotók bebizonyítják, hogy igenis létezik az a bizonyos feltétel nélküli szeretet.

1, A képen látható katona épp abban a pillanatban szállt le a repülőről és végre magához ölelhette kislányát, akivel most találkozott először.

2, Egy tigris, aki gondozójával már évek óta nem találkozott, de egy nap meglátogatta és így reagált rá. Úgy tűnik az igaz szeretet még a legvadabb szívekre is hatással van.

3, Az emberi jóság mindenütt jelen van, még egy fesztiválon is. Ezt a kerekes székes fiút speciel a tömegből emelték ki, hogy láthassa mi történik a színpadon és tombolhasson rá egyet.

4, Eme kép 1942-ben készült egy kislányról és édesapjáról, akik hosszú-hosszú hónapok után végre újra megölelhették egymást.

5, Az igaz szerelmet nem lehet kor alapján bekategorizálni. Ők valószínű már évek óta tolják egymás mellett azt a bizonyos biciklit.

6, Ez a kislány nemcsak magát védi az eső ellen, hanem ezt a kóbor kutyát is. Ebből is látszik, hogy a gyerekek tudnak a legőszintébben szeretni ezen a világon.

7, Szülők és gyermekeik végre valahára újra megölelhetik egymást a második világháború után. – Saffron Walden, Essex.

8, Ez a férfi egy nagyon hosszú katonai szolgálat után újra együtt lehet szeretett családjával. Szín tiszta érzelmeknek lehetünk szemtanúi.

9, Ez a fiú, hegedűtanára kedvenc dalát játszotta el a temetésén, miközben patakokban folytak a könnyei.

10, Semmi, még egy betegség sem állhat két ember szerelmének útjába. Lehetne tőlük tanulni.

11, Egy édesapa, aki inkább elázik az esőben, minthogy gyermeke legyen csurom víz.

12, Egy édesanya szeretete a legpáratlanabb dolog az egész világon!!

Téged is meghatottak ezek a fotók?

Ezt is olvasd el