KeződoldalEgyébItt a világ első "csináld magad" hétvégi háza. 8 óra alatt összerakhatod...

Itt a világ első „csináld magad” hétvégi háza. 8 óra alatt összerakhatod álmaid nyaralóját!

-

Ki ne szeretne egy hétvégi házat, ahova alkalomadtán nyugodtan elvonulhat a világ zaja elől?! Nyilván mindenki, csak sajnos ez az esetek többségében nem tartozik az olcsó mulatságok közé. Ezen szeretne változtatni az Allwood nevű cég is, ami az Amazon-on kezdte árulni a közelmúltban az Allwood Solvalla nevű kis házát.

Nagy előnye, hogy viszonylag olcsó (átszámítva körülbelül 2 millió forint) és, hogy két ember – a leírás szerint – 8 óra alatt fel tudja építeni.

A falak vastagsága 21 milliméter, a ház alapterülete 16 négyzetméter, a tömege pedig 1,1 tonna körül van. Persze nem meglepő, hogy ennyi pénzért azért nem várhatunk el luxusházat, így például fürdőszoba sincs benne. De a cég elmondta, hogy már gyártanak egy külön fürdő-egységet is, amit szintén könnyen hozzá lehet majd építeni.

Továbbá szintén megemlítendő, hogy se víz-, se villanyhálózat nem jár hozzá, ezekről ugyancsak a tulajdonosnak kell gondoskodnia.

Értelemszerűen ezt a hangulatos kis házat nem csak nyaralónak lehet használni, hanem akár kerti irodának, vagy valamilyen kiegészítő háznak is.

Mit gondolsz erről? Megvennéd ennyi pénzért? Írd meg hozzászólásban!

Ezt is olvasd el