KeződoldalÉrdekességekEz a 17 kép, teljesen ismeretlen oldaláról mutatja be nekünk a világunkat.

Ez a 17 kép, teljesen ismeretlen oldaláról mutatja be nekünk a világunkat.

-

A világ azért olyan szép és attól olyan különleges, mert mindig, minden egyes nap meg tud lepni bennünket. Természetesen nem kell hatalmas dolgokra gondolni, mert egy teljesen hétköznapi történéssel is le tud sokkolni bennünket, ilyen például a Sarki fény különlegessége, ami sose néz ki kétszer ugyanúgy és a többi, vagy egy különleges tárgy, ami egészen más formát öltött. Mivel az interneten mindig minden felfedezhető és megtalálható, így az új dolgok sem maradnak mindig újak, mert az emberek lecsapnak rájuk és elkezdik megosztani. Az egyedi és szokatlan fotók pedig köztudott, hogy futótűzként terjednek. Jelenlegi cikkünkben elhoztunk 17 képet, amik egy ismeretlen oldalról mutatják be bolygónkat.

1, A svéd vonatokon látható rácsokban furcsa és indokolatlan minták vannak elrejtve. Vajon jelenthetnek valamit?

2, Az a felirat olvasható jelnyelven ennek az orosz trafiknak a redőnyén, hogy „zárva”.

3, A legtöbb padot tönkreteszik a köztereken, ám ezzel meg fog gyűlni a bajuk. Hogy miért? Nézd meg alaposabban miből készült.

4, Egy különleges WC papír, amit azok használnak, akik szeretnék bővíteni angol szókincsüket.

5, Nem, ez nem egy lámpaboltban van, hanem egy templomban, ahol elektromos gyertyákat is lehet gyújtani. Micsoda újítás nem igaz?

6, A legtöbb gyerek nagyon is szereti az összeszerelhető játékokat, de vajon a kipattintott vázakkal mi lesz? Nos, a kreatív embereknek ez sem okoz gondot, nézd csak…

7, Az ausztráliai Rhodes-ban van egy pláza, ahol az oszlopokat buborékfóliával és puha szőrmével borították be, hogy a vásárlók levezethessék a feszültséget. A fóliát ki kell pukkasztani a szőrős oszlopot pedig meg kell csapni.

8, Ezek a QR-kóddal vésett sziklák nagyon szórakoztatóak a turisták számára, ugyanis ha azt telefonjaikkal leolvassák, akkor információt kaphatnak a helyi nevezetességekről.

9, Louisiana-ban található egy tó, melyet Pontchartrain-nek hívnak, ha végigtekintesz a magasfeszültségű oszlopokon akkor tökéletesen kiveheted, hol is görbül meg a Föld.

10, Így néz ki egy úgynevezett delfinkő mielőtt és miután kipolírozzák. Nem semmi igaz?

11, Algériában van egy római fürdő, ami már több, mint 2000 éve működik. Te ellátogatnál oda?

12, Bizonyára te is elgondolkodtál már azon, hogy vajon az űrből, hogy nézhet ki egy Napfogyatkozás. Nos, pontosan így:

13, Ha unod az egyhangúságot, dobd fel valamivel a járgányod, amivel még akár az erdőbe is mehetsz, mert az állatokat bizony nem fogod megijeszteni.

14, Gondoltad volna, hogy a chipses zacskók így felpuffadnak 2,250 méteres tengerszint feletti magasságban?

15, Láttad már valaha, hogy néz ki egy millió dollár 10 dolláros címletekben?

16, Szinte minden bolygónak van saját sarki-fénye. A képen A Jupiter, a Föld és a Szaturnusz sarki fényei láthatók. Ugye, milyen gyönyörűek?

17, Így néznek ki a pici gömbhalak, amikor még nem fejlődnek ki teljes mértékben.

Láttál már valaha ilyen fotókat?

Ezt is olvasd el