KeződoldalEmberekIlyet még senki nem látott: A 23 hetes kismama pocakja miatt aggódik...

Ilyet még senki nem látott: A 23 hetes kismama pocakja miatt aggódik a fél világ. Íme a képek.

-

Nincs is annál nagyobb öröm egy nő életében, mikor az élet olyan szerencsés fordulatot vesz, hogy egy új családtagot hordozhat a szíve alatt. Ilyenkor nemcsak a teste, hanem a lelke is teljesen átalakul, megváltozik, amitől csak még vidámabb és boldogabb lesz. Persze vannak hullámvölgyek a várandósság alatt is, de egyetlen nő sem egyforma, így nem lehet azt mondani, hogy mindenkinek ugyanolyan a terhessége. Míg egyesek sokat vannak rosszul, mások egyáltalán nem tapasztalnak problémákat, és míg jó pár nő sokat eszik a várandósság alatt, ezt másokról nem igazán lehet elmondani. Persze ez is csak pár példa volt a sok közül. Legutóbb a félig portugál, félig német származású modell, Belle Lucia osztott meg egy óriási örömhírt majdnem másfél milliós követőtáborával. A modell hatalmas boldogság közepette bejelentette, hogy kisbabát hord a szíve alatt.

„Ki szeretne egyszer egy mini verziót magából a jövőben?” – kérdezte Belle, aki ezzel is arra akarta felhívni a figyelmet, hogy bizony új élet növekszik pocakjában.

Kezdetben vele együtt örültek és gratulációikat fejezték ki, ám egy idő után valami igazán furcsa dolog történt.

Az alábbi fotón Belle a 17. hétben van és képe mellé írt megjegyzése szerint elképesztően nagy a boldogság a családjukban. Ám a legérdekesebb, hogy Belle hasán szinte semmi sem változott, gyakorlatilag úgy nézett ki, mintha nem is várna kisbabát.

Amikor várandósságának 23. hetébe lépett, akkor sem lehetett szinte semmit látni rajta. Ezek után rajongói, követői jogosan tették fel a kérdést, hogy biztos várandós-e, mert ennyi idő után már nőnie kellett volna a hasának. Természetesen hideget és meleget is kapott mindezek mellett a gyönyörű modell, hiszen azután is vonzó és kihívó képeket tett közzé, hogy kiderült a terhessége.

Nők százai írtak fotói alá, akik nagyon is kétségbe vonták, hogy igazat mondott a modell. Nyilván az erősebbik nem képviselői csodálták őt, hiszen Belle egy nagyon szép nő, de azért mégiscsak furcsa, hogy ennyi idő után is kicsi hasa van.

Belle azt mondta, hogy minden ember más, így nem érzi úgy, hogy magyarázkodásba kellene kezdenie amiatt, mert hasa nem akkora, mint a többi kismamának. Védelmében mondjuk, hogy a történelem során előfordultak olyan esetek, mikor egy nő hasán egyáltalán nem látszódott, hogy terhes, sőt tovább megyek arról sem tudott, hogy várandós.

A TLC nevű csatornán még 2009-ben elkezdtek sugározni egy sorozatot, amit igaz történetek ihlettek, a címe „Nem tudtam, hogy terhes vagyok”. A sorozat utolsó epizódját 2011-ben adták le, és ebben hihetetlen történeteket meséltek arról a nők, hogy fogalmuk sem volt arról, hogy babát várnak. Ennek tudatában előfordul, hogy Belle is ugyanebben a cipőben jár.

A nehéz és frusztráló időszakokban, mindenben szerelme és gyermeke édesapja segíti őt.

Mi csak reméljük, hogy végül egészséges kisbabának ad éltet, és boldog családként fognak élni!

Ezt is olvasd el