KeződoldalEmberek20 kép, ami tökéletesen bemutatja, mit csinálnak a párok otthon a négy...

20 kép, ami tökéletesen bemutatja, mit csinálnak a párok otthon a négy fal között, mikor senki sem látja őket.

-

Amanda Oleander egy 29 esztendős Los-Angeles-i művész, aki aranyos és kedves, sőt igaz illusztrációkat készít. Legtöbb alkotásával betekintést enged az ő és párja életébe, megmutatja, hogy mit csinálnak valójában a párok a négy fal között, amikor senki sem látja őket. Annak ellenére, hogy a nők szoktak mesélni a kapcsolatukról a barátaiknak, az mégsem olyan, mintha valóban ott lennének és látnák. A többi ember nem érzi azt, amit ők, mikor párjukkal sorozatot néznek, ölelkeznek, kirándulnak, vagy épp alszanak. Minden párkapcsolatnak megvan a maga szépsége és varázsa, ezzel pedig csak azok vannak tisztában, akik benne élnek. Amanda-t már majdnem 890 ezren követik az Instagramon, ami nem is csoda, hiszen képei szó szerint magával ragadják az embereket. Mai cikkünkben az ő rajzait hoztuk el. Nincs kizárva, hogy alkotásai láttán ismerős szituációkat vélsz felfedezni.

1, Igen jól látjátok, a nők még akkor is képesek megfagyni, amikor kint tombol a kánikula, és a párjukról patakokba folyik a víz.

2, A nők lába még a legnagyobb melegben is olyan, mint két jégtömb, amit a férfiak egyszerűen nem tudnak hova tenni. Az pedig még idegesítőbb, amikor azt a két hideg lábat hozzájuk érintik.

3, A felnőtt emberek is a lelkük mélyén igazi kisgyerekek maradnak, akik teljes szívükből örülnek egymásnak ha találkoznak.

4, Nincs is jobb érzés, mint mikor a szerelmed karjaiban alszol el. Viszont egy idő után valljuk be kényelmetlenné válik, főleg akkor mikor a párod le akar lökni az ágyról.

5, Ezt minden utazás során minimum egyszer csinálják a párok, mert vezetés közben is jó érzés tudni, hogy ott van melletted a szerelmed.

6, Amikor a pároddal hatalmas Trónok Harca rajongók vagytok, ezért minden részt úgy néztek végig, hogy különböző karaktereknek öltöztök be.

7, A reggelek sokkal-sokkal jobban indulnak, mikor kortyolod a meleg kávéd és közben érzed, hogy a párod hátulról megölel és magához von. Nagyon megnyugtató érzés tud lenni.

8, A nyári kánikulában gyakorlatilag sehogy máshogy nem lehet kibírni csak ha fehérneműre vetkőzöl.

9, Az emberi lélek olyan, mint a virág, ha nem ápolják, nem gondozzák, csak elhanyagolják, akkor szép lassan elhervad.

10, A nők lába iszonyú szúrós tud lenni akkor, mikor elkezd visszanőni a szőr, már-már felér egy rózsabokor érintésével.

11, A nők valamilyen oknál fogva késztetést éreznek arra, hogy kinyomják a párjuk pattanásait bárhol is legyen a testükön. Még ők sem tudják miért, de nagyon élvezik ezt a fajta tevékenységet.

12, A legboldogabb pillanat az, mikor a legváratlanabb helyzetekben kéri meg a szerelmed a kezed, ami annak a jele, hogy élete végéig melletted akarja leélni az életét.

13, Amikor megölelitek és megcsókoljátok egymást, olyan, mintha megállna körülöttetek az idő, és hirtelen eggyé válnátok. Ez a varázslatos pillanatok közé tartozik.

14, A nők akkor a legboldogabbak, mikor úgy alhatnak kedvesük mellett, hogy valamelyik testrészével hozzáérnek. Ez egyfajta biztonságérzetet ad nekik.

15, Bizony a semmittevésben is nagyon könnyen el lehet fáradni, amit csak egy gyors szunya old meg a délután folyamán.

16, A bolondozások, mókázások hangulatosabbá és viccesebbé teszik a kapcsolatot, amire ebben a stresszes világban nagy szükség van.

17, Nemcsak a nők szokták letörten és szomorúan érezni magukat, hanem bizony a férfiak is ilyenkor jó, ha ott van mellettük a szerelmük, akik mindenben támogatják őket.

18, Nincs olyan, hogy csak az egyik vagy csak a másik hízik. Ha nassoltok, akkor bizony mindketten elkezdtek felszedni pár kilót.

19, A férfiak azt hiszik, hogy nekik hiper-szuper bőrük van és egyáltalán nem égnek le a napon. Nos ez nem igaz. Ha az asszony figyelmezteti őket, hogy kenjék be magukat csak legyintenek, de amikor megtörténik a baj, akkor a kedvesük ápolja őket.

20, Néha el kell szakadni egy kicsit a világtól és új dolgokat kipróbálni, ilyen például a csillagok alatt a kocsiban aludni.

Ismerősek ezek a szituációk?

Ezt is olvasd el