KeződoldalEmberekEz a 16 kép bebizonyítja, hogy élnek még úriemberek a földön.

Ez a 16 kép bebizonyítja, hogy élnek még úriemberek a földön.

-

Sajnálatos módon a mostani rohanó és stresszes világban egyre-egyre türelmetlenebbe és elégedetlenebbek leszünk, de nemcsak a munkahelyünkön a kollégákkal, hanem bizony az otthonunkban a párunkkal szemben is. Rengetegszer zsörtölődünk, puffogunk, mert semmi sem jó, meg mert a munkában megint minden rossz volt és a többi. Ilyenkor elfelejtünk csak a párunkra koncentrálni és arra az időre, amit együtt tölthetünk. Ám mindezen problémák ellenére is akadnak olyan férfiak, akik megállnak, lelassítanak, otthon a kedvesük mellett megnyugszanak, és rendes úriember módjára viselkednek. Ezt persze nemcsak ajándékokkal, virágokkal lehet elérni, hanem azzal is, ha kitakarod a kedvesed arcából a napot, vagy mikor kinyitsz neki egy ajtót. Mai cikkünkben olyan férfiakat gyűjtöttünk össze, akik bizony megérdemelnék a legudvariasabb társ, férj, apa és alkalmazott címet.

1, Ez a kalauz kitakarta az utas hátsóját a sapkájával, hogy az alatt álló emberek ne lássanak be a szoknyája alá.

2, Egy férfi, aki bedugta az ingébe az étlapot, hogy a felesége szemébe ne süssön bele a nap.

3, Egy férfi, aki húsvét alkalmából csokitojásokat helyezett el a házba, ami elvezetett egy óriás csokinyuszihoz.

4, Ez a nő mindképpen szeretett volna műszempillákat magának, de nem volt rá elég pénze, hogy egy szakemberhez menjen el. A férje úgy döntött, hogy ő megcsinálja neki azokat a pillákat.

5, Egy kétkezi munkát végző édesapa, aki minden egyes nap megengedik a lányának, hogy kifesse a körmeit különböző színű lakkal.

6, Egy férfi, aki a legelső alkalommal a Jurassic Park című filmre vitte el randira a barátnőjét. A legviccesebb az egészben az volt, hogy csak ők ketten ültek a terembe. Igazi kis randi volt. Úgy döntött, hogy egy Jurassic Parkos dobozba rejtett gyűrűvel kéri meg a kezét.

7, „A párom villanyszerelő. Úgy csinálta meg ezt a dobozt, hogy a hozzá mellékelt vers kérdéseire adott válaszaim után nyíljon ki a gyűrűtartó rekesz.”

8, „Amikor megláttam ezt az idős párt a kórházban, nem bírtam ki, hogy ne csináljak róluk képet. Olyan nagy szeretettel voltak egymás iránt, hogy még a szemem is könnybe lábadt.”

9, „A párommal 18 hónapja alkotunk egy párt, amit méltóképpen szeretett volna velem megünnepelni, ezért készített nekem vacsorát.”

10, Az idős bácsi felajánlotta a mellette ülő nőnek, hogy fogja addig a fiát, míg ő  kórházban kitölti a szükséges papírokat.

11, „Eddig a pillanatig nem is sejtettem, hogy párom ilyen tehetséges művész. Amikor el kellett mennem egy üzleti útra, ezt csinálta nekem ajándékba.”

12, „A 20. házassági évfordulónk alkalmából a férjem meglepett engem egy szív alakú süteménnyel.”

13, „A férjemmel elég nehéz időszakon megyünk át, de még így is fogta magát és meglepett engem ezzel a csokor virággal.”

14, „Amikor el volt törve a kezem a barátom segített nekem mindenben, öltöztetett, fürdetett, takarított helyettem…stb.”

15, „A párom tudta, hogy ez a kedvenc chipsem, ám egy olyan helyre költöztünk, ahol sehol nem volt ilyen finomság. Egyik nap betért egy kis boltba, ahol meglátta a polcon a zacskókat, és egyből elhozta az összeset.”

16, „Korán jöttem a cukrászdába, hogy meglepjem a feleségemet anyák napja alkalmából, s, hogy ezzel én legyek a világ legeslegjobb férje. Amikor beléptem a boltba láttam, hogy nemcsak én akarom elnyerni ezt a címet, hanem más férfiak is.”

A te párod is ilyen úriember?

Ezt is olvasd el