KeződoldalÉrdekességekMindenre létezik megoldás: Itt az alsónadrág, ami teljesen semlegesíti a fingszagot.

Mindenre létezik megoldás: Itt az alsónadrág, ami teljesen semlegesíti a fingszagot.

-

Szerintem mindenki nevében kijelenthetem, hogy a pukizás az egyik legkellemetlenebb dolog a világon, főleg, ha akkor jön rá az emberre a gázkibocsátás, mikor egy randin vagy a párjával van. Ha még a kapcsolat nem tart ott, hogy az ennyire intim dolgokat egymás előtt végezzék, nagyon rossz lehet, amikor véletlenül csak úgy elereszt az egyik egy galambot. Persze nagyon sok vicc kering a szellentés körül, de meg kell jegyeznünk, hogy akármennyire is kellemetlen ez az élet velejárója. Egy olyan természetes dolog, amit nem lehet elkerülni, nem lehet megakadályozni. Tény, hogy ha az ember olyan ételt evett előtte, amitől kellemetlen szagú lehet a gázfelhő, akkor azzal még kínosabb szituációba keveredik, főleg, ha kiszemeltje a közvetlen közelében van. Statisztikai adatok szerint egy ember egy nap átlagosan 15-ször szellent. Bizony, nem is gondolnánk igaz? Pedig így van.

Mostantól fogva azonban nem kell többet aggódnunk a szagos pukik miatt, ugyanis néhány tudós olyan alsónadrágot talált fel, ami semlegesíti a szagokat. Hogy hogyan is működik, azt most eláruljuk nektek.

Flat-D Innovations egy olyan „betétet” fejlesztett ki, mely aktív szénnel készült. Ezt a speciális betétet bele kell tenni a bugyiba, alsónadrágba mintha csak egy szimpla tisztasági betét lenne. A cég szerint a betét magába szívja a szagokat, pontosan úgy akár a szivacs a vizet. Állítások szerint többszöri mosás során sem megy tönkre az anyag, mert készítettek belőle eldobható illetve mosható verziót is. A cég azt is állítja, hogy a mosás nem befolyásolja az anyag működését. Aki egy ilyet beszerez annak fel sem fog tűnni, hogy van valami az alsójában.

A vállalat hozzáfűzte, hogy természetesen rengeteg tesztet elvégeztek, mielőtt piacra dobták ezt a terméket. Biztosították leendő vásárlóikat, hogy a betét használata, viselete semmilyen egészségügyi problémát nem von maga után, sőt allergiás reakciót sem idéz elő senkinél.

Bizonyára többen azt fogják gondolni, hogy ez csak valami vicc, de nem így van. A fent említett Flat-D nemcsak marketingfogásokat alkalmaz, hanem valós egészségügyi segédeszközöket árul. Eme termékét is azért hozták létre, hogy segítsenek a Crohn-beteg, az irritábilis bél szindrómában szenvedőknek, valamint azoknak, akiknek ételallergiája van. Természetesen nem csak ez az egy hasznos termékük van, ugyanis annak idején piacra dobtak egy sztómazsák-takaró tasakot, ami szintén meggátolja kellemetlen szagok kiszivárgását. Tapasztalatok és vélemények alapján, úgy tűnik ezek a termékek igen is működnek. Saját weboldalukon több vélemény is olvasható az általuk árult termékekről, ha nekünk nem hiszel, nézz utána te magad. De meg kell jegyeznünk, hogy ezekkel az egészségügyi segédeszközökkel végre elindultunk egy olyan úton, ahol az embereknek már nem kell szégyenkeznie, a betegséggel járó kellemetlenségek miatt.

Ezt is olvasd el