KeződoldalEmberek7 titkolt női szokás, ami sok férfi szerint undi, viszont sokak szerint...

7 titkolt női szokás, ami sok férfi szerint undi, viszont sokak szerint hatásos.

-

Az embereknek vannak olyan szokásaik, ami soha senkinek nem mondanának el, mert kínosnak találnák, ha bárki is megtudná. Igen, még a női nem is csinál olyat, amit a férfiak gáznak, sőt cikinek tartanak, pedig a valóságban nincs is semmi rossz ezekben azon kívül, hogy a külső szemlélők számára undi lehet. Ám ezek a dolgok néha az ember életét is megmenthetik, főleg akkor, ha fel vannak puffadva, vagy túl sokáig sportoltak. Mai cikkünkben 7 titkolt női szokást hoztunk el nektek, ami az erősebbik nem szerin gusztustalan, ám ezt sokan teljesen másképp látják.

1, Körömrágás.

Nem egy olyan férfi van, aki szerint undi, ha egy nő rágja a körmeit. Nos, el kell mondanunk, hogy ennek bizony van előnye. A kéz szinte az egyik legkoszosabb testrészünk, hiszen ezzel fogunk meg mindent kilincset, pénzt, szemetet… stb. A körmök alá olyan baktériumok kerülnek, amik azonnal bejutnak a szervezetbe, ha valaki elkezdi rágni a körmeit. Ezt az immunrendszer beazonosítja és legközelebbi találkozáskor már sokkal hatékonyabban felveszi a harcot ellenük.

2, Köpés.

Senki sem akarja látni azt a pillanatot, amikor valaki a nyílt utcán kezd el köpködni, pedig van, amikor szükség van rá. Ha a szánkon veszünk levegőt, az sokkal szárazabb, mint amikor az orrunkon keresztül lélegzünk. Ez pedig egyáltalán nem jó a szervezet számára. Az orron át történő légzésnél viszont előfordul, hogy túl sok nedvesség alakul ki, (főleg sportolás közben), amitől csak úgy lehet megszabadulni, ha azt kiköpik.

3, Kihagyott zuhanyozások.

A bőr tele van hasznos baktériumokkal, hidratáló illóolajokkal, melyeket a napi szintű zuhanyzás teljesen eltávolít a testről. Még abban az esetben is elpusztulnak a baktériumok, ha valaki nem használ tusfürdőt, csak meleg vízzel öblíti le a testét. Ebből kifolyólag semmi probléma nem történik, ha egy vagy esetleg két nap kimarad a fürdés. Ám sportolás, vagy izzasztó munka után igenis le kell zuhanyozni.

4, Pukizás.

Sokan nem is sejtik, hogy egy ember egyetlen nap alatt átlagosan kb. 14 alkalommal pukizik. Nyilván fontos az, hogy ilyenkor jó helyen legyen az illető. Igazán illetlen sőt kellemetlen is, ha nyilvános tömegben, rendezvényen vagy bármilyen eseményen szellent valaki. Fel kell készülni, hogy étkezés után nagyjából hat órával kezd el a szervezetben termelődni a metán és a szén-dioxid, amit ha valaki visszatart akkor kellemetlen tüneteket tapasztalhat, például hasi görcsöket és puffadást.

5, Orr váladék elfogyasztása.

Akármennyire is gusztustalannak látszik, ez a tevékenység nagyon is hasznos tud lenni. Egy tanulmány keretein belül kiderült, hogy az orrban felgyülemlett váladékok és egyéb dolgok, nyálmirigyeket tartalmaznak, melyek elfogyasztás után képesek felvenni a harcot a különböző fajtájú baktériumokkal. 

6, Böfögés.

Hatékonyan hat a gyomorra és a bélrendszerre, ha evés után valaki böfög, ugyanis ilyenkor levegő szabadul fel. Amennyiben ezt valaki megpróbálja visszatartani kellemetlen tüneteket tapasztalhat, például mellkasi fájdalmakat. Ez azért történik, mert a gyomorban lévő sav kicsapódik. Refluxbetegségre utalhat, ha egymás után sokszor kell böfögnie valakinek, ilyenkor célszerű orvoshoz fordulni.

7, Pisilés fürdés, zuhanyzás közben.

Bizony az emberiség 75%-a élete során legalább egyszer vizelt zuhanyzás, fürdés közben, ami igazság szerint nem akkora probléma, mint ahogyan azt sokan beállítják. A vizelet húgysavat és ammóniát tartalmaz, melyek megakadályozzák, hogy gombás fertőzések alakuljanak ki a lábujjakon. Nem utolsó sorban még gazdaságos is, ugyanis így nem kell használni a WC-t, mert egy füst alatt mindent el tudsz intézni.

Na csajok, ti is csináltatok ilyeneket?

Ezt is olvasd el