KeződoldalEmberekEnnek a 18 embernek, biztosan rosszabb napja volt, mint neked.

Ennek a 18 embernek, biztosan rosszabb napja volt, mint neked.

-

Bizonyára ismeritek azt a mondást, hogy a szerencse forgandó ebből kifolyólag pedig akadnak olyan napok, mikor folyamatosan csak balszerencse ér benneteket. Például, nem sikerül reggel felkelni, így elkéstek a munkából, leejtitek a forró ételt, mert annyira éhesek vagytok, beleesik a kulcsotok a csatornába, vagy épp rádől egy fa a kocsitokra. Nos, nem egy olyan ember van, aki ezeket, mind-mind átélte és a világ legszerencsétlenebb illetőjének érezte magát. De mint tudjátok, fontos az egyensúly, így az élet nem adhat mindig jót, mert akkor felborul és sokkal rosszabb következményei is lehetnek. Mai cikkünkben olyan személyeket hoztunk el nektek, akik bizonyára sokkal-sokkal rosszabb napot éltek át, mint te vagy én.

1, Ha eddig nem lett volna elég a kamionsofőrnek hajnalban felkelni és útnak indulni, akkor ez biztosan rátesz még egy lapáttal a rossz hangulatára.

2, Ebből is látszik, hogy a japán emberek mennyivel alacsonyabbak, mint a nyugatiak. Ha valaki nem figyel, akkor komoly sérüléseket szenvedhet az első percekben.

3, Pontosan az ilyen helyzetek elkerülése végett kell végleg szakítani a műanyag füllel rendelkező fazekakkal. Valószínű egyetlen ember sem örülne annak, ha egy jó forró húslevest öntene saját magára.

4, Ilyen esetek miatt nem szabad olyan helyre parkolni, ami villanyoszlop, tábla, fényreklám, fa közelében van, mert sosem tudhatod, hogy mikor borul rá a kocsidra.

5, Úgy tűnik a munkások valakinek nagyon kellemetlen napokat okoztak, ugyanis nagy a valószínűsége, hogy új kábeleket kell behúznia az otthonába.

6, „Édesanyám felhívott, hogy nem kapcsol be az új lámpája annak ellenére, hogy bedugta a hosszabbítóba. Sokadik próbálkozás után magam mentem át megnézni mi lehet a probléma, és ezt láttam:”

7, Egyeseknek semmi sem lehetetlen, amit eldöntöttek meg is valósítják kerül, amibe kerül. Ha egy busz és egy kamion közé kell leparkolni a kocsit az sem jelent gondot, még akkor sem, ha komoly károk keletkeznek belőle.

8, Tanulság, ne a parton parkold le a kocsidat, mert nem tudhatod, mikor is lesz dagály. Ez az eset jó tanulópénz volt a kocsi tulajdonosának.

9, „Pont azután zuhant rá egy óriási jég a kocsimra, miután kiszálltam a kocsiból. Kész csoda, hogy még élek.”

10, Amikor a váró összes széke foglalt és megpillantasz egy üres helyet az egyik oszlopnál, és odaérve látod, hogy miért nem foglalta el senki.

11, Mint ahogy feljebb is említettem, nem szabad kocsival közvetlenül a tengerpartra parkolni, mert a tenger kiszámíthatatlan, és ha akarja könnyűszerrel elveheti tőled a tulajdonod.

12, Ezek után valószínű soha többet nem fog belemerészkedni a közeli tóba.

13, Előfordul, hogy Oroszországban így végződik egy legénybúcsú. Kíváncsi lennék, hogy a fiúk közül hányan tartózkodnak ebben a limuzinban.

14, Amikor abban a reményben dobod el a labdát, hogy a már fent ragadtat le tudod lökni. Úgy tűnik sokadik próbálkozásra sem sikerült megoldani a problémát.

15, „Próbáltam megkeresni annak az okát, hogy miért ment el az internet a lakásomban. Most már tudom, hogy ki a ludas a dologban. (Azóta sincs netem)”

16, „Ha ezt elolvasod, akkor már túl késő.”

17, Vajon ezt, hogy a fenébe tudta a sofőr kivitelezni? Kizárt dolognak tartom, hogy a kocsi hirtelen lebegni kezdett. Ötletek?

18, Amikor alig várod, hogy beérj a munkahelyedre és elfogyaszthasd az ebéded, de olyan éhes vagy, hogy elejted a kajád. Ki az, aki járt már így?

Nektek is volt már ilyen rossz napotok?

Ezt is olvasd el