KeződoldalEmberek10 ezer forintért árulta ez a lány a fürdővizét. Kevesebb mint 2...

10 ezer forintért árulta ez a lány a fürdővizét. Kevesebb mint 2 nap alatt elfogyott.

-

Szerintem mind egyetértünk abban, hogy a szülők legnagyobb rémálma az, hogy utódja, olyan életet él, ami hagy némi kívánnivalót maga után. Például rossz társaságba keveredik, felveszi az ő stílusukat, de nemcsak beszéd és viselkedés, hanem szokások és tevékenységek szempontjából is. Kezd elzülleni, kezelhetetlenné válik, és egyszer csak azon kapják magukat, hogy az internetre kompromittáló képeket és videókat tölt fel, méghozzá úgy, ahogy nem kellene. Köztudott, ha egyszer valami felkerül az internetre, onnan nagyon nehéz leszedni úgy, hogy ne maradjon nyoma. Cikkünk főszereplőjéről, ugyan nem derült ki konkrétan, hogy hány éves, de a mi álláspontunk szerint az arca, gesztusai, tekintete és megjelenése alapján nem lehet több 22-nél.

Bella Delphine egy nagyon népszerű influencer az Instagramon, akit már majdnem 4,3 millióan követnek. A lány attól olyan népszerű, hogy nem mindennapi megjelenése van, ugyanis leginkább egy Cosplayerre hasonlít. Szinte minden egyes képén be van öltözve, és vagy rózsaszín parókát visel. De nemcsak képeket, hanem videókat is feltölt, amik közül néhány bizony 18-as karikát érdemelne. Bella úgy gondolta, ha már így is ennyien követik és ennyi rajongója van, akkor izgalmasabbá teszi az egészet és elkezd különböző dolgokat árulni. Erre a célra létre is hozta weboldalát, ahol több olyan posztert is meg lehet rendelni, amin ő van.

A minap viszont elképesztő ötlettel állt elő. Fogta magát és eladta a saját fürdővizét az oldalán, ami után csak úgy kapkodtak a rajongók, és két nap alatt úgy elvitték a tégelybe zárt vizet 30 dolcsiért mint a cukrot. Ez az összeg majdnem 10.000 forintnak felel meg.

Rájött, hogy ez nem is annyira rossz biznisz, hiszen a követői odavannak érte, így ha megszorulna anyagilag akkor hozzájuk bátran fordulhat.

Ha valaki megnézi az Instagram oldalát, amit „belle.delphine” néven lehet megtalálni, látni fogja, hogy rendkívül fura fotói és videói vannak feltöltve. Az egyik videón szó szerint szétzúz 4 laptopot. Nem tudjuk, hogy a szülei tudják-e milyen életet is él ő valójában.

Elhoztunk még róla pár képet:

Többnyire ilyen hajjal és ilyen fülekkel szokott megjelenni a képein.

Úgy gondoljuk, hogy ő egy igazán bevállalós lány, aki mindenre képes.

Nem minden esetben a rózsaszín parókát veszi elő, van, hogy egy teljesen más színben pompázik.

A hagyományokkal ellentétben, ő nem piros-fehér mikulás sapkát választott magának, hanem rózsaszín fehéret, hogy jobban menjen a hajához.

Ti mit gondoltok róla?

Ezt is olvasd el