KeződoldalCelebEmlékeztek még Az Amerikai Pite szőke szépségére? Csont és bőr lett. Íme...

Emlékeztek még Az Amerikai Pite szőke szépségére? Csont és bőr lett. Íme a képek.

-

Egy egész világ volt oda Tara Reid színésznőért, mikor az Amerikai Pitében, és a Buliszervízben játszott. Ő volt a filmek fénypontja, aki bárkit képes volt egy laza mosollyal levenni a lábáról. Minden férfi álomnőjeként tartották nyilván, ami nem csoda, hisz valóban úgy nézett ki, mint egy igazi Barbie baba. Szerepei is mind pozitívak voltak, így nagyon megszerette őt a közönség. Ő egy olyan lány volt, akinek nemcsak, hogy gyönyörű arca volt, de még elképesztően vonzó teste is. Mindene a helyén volt és ott kerekedett, ahol kellett. Már-már azt lehet mondani, hogy egy tökéletes nő volt.

Annak ellenére, hogy az egész világ meseszépnek látta, Tara nem volt megelégedve magával. Rengeteg plasztikai műtéte volt, és szinte olyan szinten elcsúfította magát, hogy rá sem lehet ismerni. Idomain kívül az arca is több beavatkozáson átesett már, és ha most ránézünk, nem az az angyalarcú leányzó jut eszünkbe, hanem egy szörnyella.

Ha ez mind nem lenne elég, van rosszabb hír is. Tara súlyos anorexiában szenved és ezt súlyosbította édesapja, majd édesanyja halála is. A színésznő akkor óriási fájdalmat élt át, hiszen nagyon szoros kapcsolatot ápolt velük, de tudja, hogy az édesanyja és az édesapja most már együtt vannak fent a mennyben. A lesoványodott, beesett arcú színésznő sajnos ma már csak árnyéka egykori mivoltának.

 

Pályafutása során jelölve volt a „Young Hollywood Awardson”, az „Arany Málna díjon” és a „The Stinkers Bad Movie Awardson” is. Utóbbin elnyerte a legrosszabb színésznőnek járó díjat.

Sokan nem tudják róla, hogy 2011-ben nyilvánosságra hozta, hogy hozzáment a bolgár származású Zachary Kehayovhoz, ám ugyanebben az évben azt is szétkürtölte, hogy a házasság nem törvényesen jött létre.

Személy szerint mi nem értjük, hogy ez a tökéletes testalkatú lány, akire tényleg nem lehet rosszat mondani, hogy kerülhetett ilyen állapotba.

A legelszomorítóbb, hogy ő így büszke magára, hogy szinte csont és bőr az egész teste.

Rendszeresen hiányos vagy nagyon rövid és keveset takaró ruhákban jelenik meg a nyilvánosság előtt. Ebből is arra lehet következtetni, hogy ő így tartja szépnek magát.

Instagramján több fotót is lehet látni, ahol valóban büszkén pózol a kamerának és nem érzi, hogy ezzel az állapottal probléma lenne.

Nektek, mi a véleményetek róla? Szerintetek is nagyon elrontotta magát?

Írjátok meg kommentben a véleményeteket, és azt, hogy miben láttátok őt először.

Ezt is olvasd el