KeződoldalEmberekEz a 9 jel lebuktat minden férfit, aki csak "arra" hajt.

Ez a 9 jel lebuktat minden férfit, aki csak „arra” hajt.

-

Mindenki törekszik egy egészséges, kiegyensúlyozott és boldog párkapcsolatra, ám a megfelelő embert nem olyan könnyű megtalálni hozzá, főleg a mai modern világban. A legtöbb ember nem igazán akar kötöttséget, csak egy, egy éjszakás kalandot. Vannak férfiak, akik egy több éve ismert nőnél is próbálkoznak, persze nem azért, hogy hosszan tartó kapcsolatba lépjenek vele, hanem azért, hogy ágyba vigyék. Ilyenkor olyan jeleket továbbítanak, amiket a nők félreértenek és azt hiszik, hogy a férfiak érdeklődnek irántuk, de pedig csak egyetlen dogot akarnak. Annak érdekében, hogy elkerüljétek az ilyen helyzeteket, na meg férfiakat, elhoztunk néhány képregényt, amik nagyszerűen illusztrálják azokat a szituációkat, amikor a pasit csak egy dolog érdekli, de azt minden áron meg akarja szerezni. Ha ilyen helyzetekbe keveredtek, inkább felejtsétek el az illetőt, mert sosem fog komolyan venni benneteket.

1, A férfiak nagyon gyakran furcsán viselkednek, mikor csak azt akarják egy lánytól. Indokolatlan tetteik vannak, amit a nők egyszerűen nem tudnak hova tenni, hasonló példa a képen látható eset.

2, Állandó jelleggel flörtölnek és azt az érzést keltik, hogy bejössz nekik, ám a mondanivalójuk kicsit sem azt takarja, hogy komolyabb vagy gyengédebb érzelmeket táplálnának irántad.

3, Fogja magát és hirtelen felindultságból rád ír, majd órákon esetleg napokon keresztül nem ír vissza. Ez azt jelenti, hogy nem igazán érdekli mi van veled, csak jó lenne ha végre beadnád már a derekad, hogy ne kelljen neki úgy tenni mintha érdekelnéd.

4, Megbeszélitek az első randit, ami nem is annyira rossz. Te bízol abban, hogy a közeljövőben ennek lesz folytatása, de ő csak jó pár hónap múlva ér el arra a szintre, hogy újra randira hívjon, mert látja, hogy elsőre nem adod oda magad.

5, A közös programok, randik alkalmával, mindig gyorsan lelép mert tökéletesen látja rajtad, hogy te még nem akarod beadni a derekad. Mivel ő nem érez komolyabb érzelmeket ezért inkább lelép, mielőtt még tovább bonyolódna.

6, A közösségi oldalon próbál meg nálad puhatolózni, ezért nagyon sokszor ott beszéltek, mert számára már nehéz lenne átöltözni és elhívni egy normális randira ahhoz, hogy megismerjen és behálózzon. Előfordul, hogy évekig nem találkoztok csak itt beszélgettek.

7, Már régóta ismeritek egymást, és te úgy érzed komolyabb kapcsolat van köztetek, pedig számára csak egy újabb „préda” vagy, akit be kell cserkészni. A legárulkodóbb jel, hogy egyáltalán nincs szándékában bemutatni téged a családjának, de a többi napokon normális. Vigyázz ő csak egyvalamit akar.

8, A legtöbb esetben úgy viselkedik veled, mint egy átlagos baráttal, többször tesz utalásokat, amire persze azt hiszed végre elhív randizni, de nem. Ha viszont azt akarja, akkor teljes erőbedobással próbálkozik, és ha odaadod magad ez a lelkesedés eltűnik.

9, Amikor a kapcsolatteremtés kerül szóba ő a leglazább stílusában tereli el erről a témát, mert nyilván ő nem úgy gondolja a dolgokat, ahogy te. Ha már a sokadik próbálkozásnál is ezt csinálja, akkor csak ágyba akar csalni, semmi több.

Te észreveszed, ha egy pasi csak azt akarja?

Ezt is olvasd el