KeződoldalDivat10 kép ami felfedi, hogy mennyi rejtett gonddal kell megküzdenie minden nőnek

10 kép ami felfedi, hogy mennyi rejtett gonddal kell megküzdenie minden nőnek

-

Talán meglepő, de egy brit marketing-kutató cég felmérése szerint a nők 44%-a utál vásárolni. Azok pedig, akik kifejezetten szeretnek, gyakrabban vásárolnak hirtelen felindulásból, hiszen őket könnyebben elcsábítják az üzletekben lévő divatos ruhák. Az efféle holmik pedig gyakran se nem kényelmesek, se nem praktikusak.
Az alábbiakban olyan ruhaféléket gyűjtöttünk össze, amelyek habár divatosak és jól néznek ki, mégis sok kellemetlenséget okoznak a viselőjének.

1. Világos nadrág

Nyáron nagyon sokan választják a világosabb árnyalatú – köztük a fehér – nadrágokat, szoknyákat, hiszen azonfelül, hogy rendkívül elegánsak még a Nap sugarait is jobban visszaverik. A legnagyobb hátránya viszont az, hogy az efféle ruhák az esetek többségében átlátszóak (főleg, ha a viselője sötét alsóneműt választott hozzá). Ezért érdemes jól átgondolni, hogy hova megyünk bennük.

2. Feszülős ruhák

Az ilyesfajta ruhák szinte csak a tökéletes alakú hölgyeken mutatnak jól. A nők többsége, amikor felpróbál egy ilyen ruhát és megnézi magán a próbafülkében, egy kicsit behúzza a hasát és az sem ritka, hogy meggyőzik magukat, olyasmi érvekkel, hogy „Úgyis diétázok, hamar lemegy az a pár kiló és akkor jó is lesz…”. Fontos, hogy reálisan lássuk a tényeket, még akkor is, ha nehéz elfogadnunk.

3. Pánt nélküli ruhák

A pánt nélküli ruhák nagyon elegánsak és vonzóak, hiszen kihangsúlyozzák a hölgyek vállát. A legnagyobb hátrányuk az, hogy egyfolytában lecsúsznak, ezért állandóan igazgatni kell, ami pedig se nem kényelmes, se nem mutatós.

4. Nagyon rövid ruhák

Talán nem túlzás azt állítani, hogy a férfiak az efféle ruhákat tartják a legvonzóbbnak, hiszen felfedik a gyönyörű női lábakat. A problémák akkor kezdődnek, amikor a viselőjének le kell ülnie, hajolnia, esetleg guggolnia… vagyis az álló testhelyzettől eltérő mozdulatot kell végeznie.

5. Túl hosszú ruhák

Vitathatatlan a hosszú ruhák mesebeli eleganciája, ahogyan a hátrányaik is: nagyon oda kell figyelnie a viselőjének, hiszen rendkívül könnyű elesni benne. Ezenkívül nem túl előnyös, hogy feltöröljük vele a padlót, amerre csak megyünk, továbbá az sem, hogy a közvetlen környezetben lévőknek is oda kell figyelniük, nehogy rálépjenek.

6. Túldíszített ruhák

Annak, aki ilyesfajta ruhát választ, célszerű nagyon értenie a dolgokhoz, ugyanis nagyon vékony a határ az elegáns és a gagyi, silány kinézetű között, ráadásul plusz csavar az is, hogy ez ártól függetlenül igaz; egy drágább ruhát is nézhetnek nívótlannak, ahogyan egy olcsóbb is lehet mutatós. További hátrányuk, hogy nem könnyű őket tisztítani és az is elképzelhető, hogy néhány mosás után elkezdenek eltűnni a díszek.

7. Szinte vakítóan fehér ruhák

A nadrágokhoz hasonlóan ezek is népszerűek a nyári időszakban. Kevesen tudják azonban, hogy a túl fehér ruhák mellett sárgábbnak tűnnek a fogak. Célszerűbb valamilyen halványabb, esetleg tört fehér színű ruhát választani.

8. Fekete ruhák

A fekete az egyik legelegánsabb, legkomolyabb szín, aminek sajnos szintén megvannak a maga hátrányai. Leginkább az, hogy szinte minden meglátszódik rajta, főleg, ha a viselőjének kicsit hullik a haja, ami ráadásul világosabb színű.

9. Bőrnadrágok

Leginkább az utóbbi időkben lett felkapott a bőrnadrág, ám a szakértők azt mondják, nem fog sokáig tartani a népszerűsége, méghozzá érthető okokból. Javarészt a légáteresztő képességének a hiánya az, ami miatt sokan elpártolnak mellőle, illetve amiatt, hogy a lépések megtétele közben fura, nyikorgó hangot ad ki, ami sokakat idegesít – nem meglepő módon.

10. A legújabb divat

A trendek folyamatosan változnak, jönnek és mennek. Éppen ezért nem célszerű vakon követni azokat, hiszen az esetek túlnyomó részében az ilyen ruhák egyáltalán nem praktikusak és/vagy kényelmesek, még ha jól is néznek ki. Mindig olyan ruhát válasszunk, ami megfelel az ízlésünknek és aminél úgy érezzük, mintha ránk szabták volna.

Ezt is olvasd el