KeződoldalEmberekEz a 20 kép bemutatja, hogy bárhol érhet minket meglepetés.

Ez a 20 kép bemutatja, hogy bárhol érhet minket meglepetés.

-

Vannak emberek, akik egyáltalán nem szeretik a meglepetéseket, mert nem tudják hogyan kezeljék azt. Persze van az a réteg is, aki imádja, ha szülei, vagy a párja meglepi, de csak akkor, ha ezek a meglepetések pozitív érzelmeket váltanak ki. Sajnálatos módon az életben nem csak pozitívan, hanem negatívan is meglepődünk, amikor bizonyos termékeket rendelünk az internetről, vagy mikor csomagolás alapján vásárolunk a boltban, de még a tömegközlekedési eszközökön is érhet bennünket meglepetés. A mai cikkünkben 20 képet hoztunk el nektek, ami bemutatja, hogy gyakorlatilag bárhol találkozhatunk váratlan és döbbenetes helyzetekkel.

1, Ezért nem szabad a csomagolásokon lévő képeknek hinni.

2, „A kisöcsémnek a szülinapjára vettem macis lufit, de felfújva inkább gy dagi nyuszira hasonlít, mint egy mackóra.”

3, Szerettem volna végre, egyszer teraszos apartmanban nyaralni. Nagyon megörültem mikor tudtam egyet foglalni. Ez fogadott, amikor beléptem…

4, Egy csomag főtt tojást vettem, amiben nem kettő, hanem három volt. Micsoda mázli.

5, A kislányomnak van egy játékkonyhája, ám hűtő nem volt benne. Rendeltem hozzá egyet, ami játék szeszes itallal volt megtömve.

6, Véletlenül eltörtem a kislányom játék kutyáját. Amikor közelebbről megnéztem láttam, hogy egy teljesen másik kutya van benne.

7, Rendeltem az Amazonról egy dinós párnahuzatot, nos mg kell hagyni egyáltalán nem erre számítottam.

8, Amikor szétszedtem a főtt tojásomat, láttam, hogy van benne még egy tojás, de azon rajta van a héja. Szóval akkor ez szó szerint kettő az egyben.

9, A kislányom imádja a cicákat, ezért gondoltam megrendelem neki a képen látható darabot a netről. Amikor megérkezett ez a látvány fogadott. Szerintem nem fogom neki odaadni.

10, Rendeltem egy 32 cm-es pizzát, amit sikeresen meg is kaptam. Nem tűnt fel semmi, hiszen a doboz is optimális volt. De ezt találtam benne.

11, Rendeltem az internetről egy cipőt, mert sokkal olcsóbb volt, mint a boltban. Most már tudom miért…

12, Szív alakú pizzát szerettem volna rendelni a páromnak. Ki is hozták a pizzát, és amikor kibontottam ezt a feliratot olvastam: Megpróbáltuk. Kiderült, hogy csak úgy tudták ilyen alakúra csinálni, hogy beleettek.

 

13, Úgy látszik valaki megunta a szavannai életet és inkább a nagyvárosban próbál szerencsét.

14, A barátom azt mondta, hogy lazán lenyírja a hajam a jobb oldali képnek megfelelően. Amikor végzett és megláttam az eredményt elakadt a szavam…

15, Ausztráliában nagyon oda kell figyelni, hova és mikor teszed le a kajádat, nehogy úgy járj, mint az az illető, akinek a hamburgere mellé bemászott egy varánusz.

16, A barátom adott nekem egy kaktuszvirágot, de előre szólt, hogy ne érje hozzá mert bök és ne szagoljam meg, mert nagyon büdös. Nem értem, akkor miért vette.

17, Rendeltem egy puhának és melegnek tűnő kötött takarót az internetről, és ezt szedtem ki a csomagolásból.

18, Ez a kép tökéletesen összefoglalja a mai modern szerelmi kapcsolatokat.

19, Két agyvérzést és egy szívrohamot hordtam ki lábon, mikor a zöldséges pult elé álltam.

20, Amikor az anyuka meglátja, hogy a lánya nem is annyira ártatlan, mint hitte.

Ezt is olvasd el