KeződoldalCelebEmlékeztek még a Szívek szállodája anya-lánya párosára? Így néznek ki napjainkban

Emlékeztek még a Szívek szállodája anya-lánya párosára? Így néznek ki napjainkban

-

Magyarországon „Szívek szállodája” címmel futott a sorozat, külföldön, pedig Gilmore Gilrs névvel lett világszenzáció. A jubileum évében indult útjára a fent említett filmsorozat, ami gyorsan belopta magát az emberek szívébe. Aki nem látta volna a sorozatot annak egy gyors leírásban elmondjuk, hogy miről szólt a hét évadon át tartó sorozat. A főszereplők között van Lorelai Gilmore és lánya Rory, akik nyitnak egy szállodát, a connecticuti kitalált kisvárosban, Stars Hollowban. Az édesanya rendkívül aktív szereplő, aki mindenbe szereti beleütni az orrát. A sorozat fő szálai közé tartozik a barátság, a szerelem a munka, az eltérő társadalmi osztályok, valamint a generációs különbséggel kapcsolatos témák. Lorelai  sokáig nem találja a szerelmet, holott már nagyon vágyik rá, Rory pedig kezdetben se veled, se nélküled kapcsolatot él Dean Forresterrel, aki egyébként  az „Odaát” sorozat Sam Winchestere. Nem szabad elfelejtenünk, hogy a másik főszereplő a már mindenki által ismert Melissa McCarthy is, aki Sookie szerepében tetszeleg, és Lorelai legjobb barátnője.

Ez egy igazi pörgős sorozat volt, ami tényleg a hétköznapi emberek problémáit és életét érintette, így a nézők lazán bele tudták élni magukat a történésekbe. Ebből kifolyólag nem csoda, hogy több díjat és elismerést is bezsebelt már. A kritikusok is nagyon jól fogadták a történetet. 2004-ben a sminkekért járó Emmy-díjat nyerte el, az Entertainment Weekly „Új Televíziós Klasszikusok” listáján pedig, 32. helyen végzett. 2007-ben rajt volt a Time magazin „Minden Idők 100 legjobb televíziós sorozatának” listáján.

Lassan 19 éve annak, hogy az első epizódot leadták a TV-ben, és a közönség nagy sikerrel fogadta és onnantól fogva nem volt megállás nézni kellett a kissé komikus, ám néha roppant komoly témákat feszegető részeket. Kíváncsiak voltunk, hogy az ikonikus lányok, hogyan is festenek napjainkban, mivel foglalkoznak… stb.

Így néztek ki a sorozatban a lányok, melyet 2000-től 2007-ig sugároztak. Sajnos azonban be kellett fejezniük a gyártást, mert Amy Sherman-Palladino forgatókönyvíró és férje Daniel Palladino producer nem tudott megegyezni a CW csatornával. Hiába próbáltak mindent megtenni az ügy érdekében, nem jött össze a sorozat folytatása.

Alexis Bledel, ma már 37 éves felnőtt nő, aki 19 évesen került be a sorozatba, miután elment annak castingjára. A több tucat lány közül ő volt az, aki megfogta a készítőket és világhírnévre tett szert általa. Óriási lehetőség volt neki annyi idősen egy ilyen remek sorozatban szerepelni, szó szerint fenekestül felforgatta az életét.

A színésznő 2012-ben megismerkedett a „Lopott idő” egyik sztárjával Vincent Kartheiserrel, aki a filmben Philippe Weis szerepét kapta meg. Ezen kívül a színész játszott még a „Mad Men – Reklámőrültek” című sorozatban is, ahol Pete Campbell karakterét személyesítette meg. 2014-ben a pár kimondta a boldogító igent.

Alexis a sorozat alatt több filmben is játszott, például 2002-ben az „Örök kalandban”, 2004-ben a „Mátkaság és legényéletben”, 2005-ben a „Sin City – A bűn városában”. Sorra kapta a jobbnál-jobb szerepeket. 2005-ben és 2008-ban a „Négyen egy gatyában 1-2-ben” játszotta el Lena Kaligaris szerepét.

Legutóbbi sorozata a jól ismert „Szolgálólány meséje”, amiben Ofglen/Emily karakterét személyesítette meg.

A Lorelain Gilmore karakterét megszemélyesítő Lauren Graham 1995-ben döntött úgy, hogy Hawaiiról Hollywoodba költözik. A népszerű „Szívek szállodája” előtt több filmben is játszott már, például az „Éjjeli őr a hullaházban”, az „Esküdt ellenségekben”, vagy az „Életem értelmében”. Igazából a „Szívek szállodája” volt az, ami meghozta neki az elsöprő és áttörő sikert.

A sorozat befejeztével olyan filmekben kapott szerepet, mint a „Gorilla bácsi”, vagy a „Férjhez mész, mert azt mondtam”. A jelenleg 52 éves színésznő akkorát változott, hogy szinte rá sem lehetett ismerni. A paparazzik Manhattanben kapták a színésznőt lencsevégre, ahol arca és nyaka nagyon furcsa volt. Mintha egybenőtt volna a kettő.

Mintha egy kis botoxon esett volna át az egykori Gilmore mama. Arcán négy hónappal ezelőtt is furcsa dolgokat vettek észre, ám akkor még nem festett úgy, ahogy a fenti képen látható. Nyilván ez a jól szabott ruhának, a hajnak és sminknek is köszönhető.

A színésznőre sokáig nem talált rá a szerelem. Több férfival is létesített párkapcsolatot, de valahogy mindig vége szakadt a románcnak. Járt többek között a jól ismert Matthew Perrvel, Hank Azariaval, Conan O’Briennel, Tate Donovannel, Marc Blucassal is. 2010-ben végül Peter Krause színész oldalán megtalálta a boldogságot, és azóta is egy párt alkotnak.

Nem hagyhattuk ki Melissa McCarthyt még akkor sem, ha eredetileg nem róla kellett volna szólnia a cikknek. Ő ennek a sorozatnak köszönheti sikereit. A jópofa és humoros színésznő több tucat filmben játszott már például, a „Másnaposok 3.-ban”, a „Női szervekben”, „A kémben”, „A főnökben”, a „Központi hírszerzésben”, a legújabb női ” Szellemirtókban”, na meg a „Haláli bábjátékban.”

A Szívek szállodája után legismertebb sorozata a „Mike és Molly” volt, amivel megint csak belopta magát a nézők szívébe. A színésznő mindig küzdött a túlsúlyával, ezért egyik évben úgy döntött, hogy ideje megszabadulni a fölöslegtől és kemény diétába kezdett.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Melissa McCarthy (@melissamccarthy) által megosztott bejegyzés,

Azóta természetesen tartja a formáját a 48 éves színésznő. 2005-ben egyébként hozzáment kedveséhez, Ben Falconehoz, akivel több közös filmjük is volt.

Szerintetek is nagyon megváltoztak?

Ezt is olvasd el