KeződoldalCelebNagyon gazdagok: Ennyi pénzt keresnek a legnagyobb Instagram celebek.

Nagyon gazdagok: Ennyi pénzt keresnek a legnagyobb Instagram celebek.

-

A mai világban már minden az Instagramról, a Facebookról és a Youtuberól szól. Nagyon sokan ezeken a platformokon szeretnének meggazdagodni, hiszen az influencerkedés, bloggerkedés, nagyon nagy népszerűségnek örvend mostanában. Nyilván elég nehéz felépíteni egy óriási követőbázist, ám nem lehetetlen feladat, ha érdekes videókat, képeket osztasz meg a saját oldaladon, amik lekötik az ember figyelmét. Nyilván a hírességek rajongótáborát soha nem fogod megközelíteni, hiszen akkor elég durva dolgokat kellene letenned az asztalra. Vegyük csak viszonyításképpen Kylie Jennert, aki 21 évesen a világ legfiatalabb milliárdosa, ugyanis 142 milliós követőbázisával, még maga Nicki Minaj sem tud versenybe szállni. Mai cikkünkben bemutatjuk, hogy ezek az emberek mennyit is keresnek egyetlen egy képpel, videóval vagy bejegyzéssel.

1, Kate Clapp – 1,1 millió forint.

Kate Clapp orosz származású blogger és youtuber különféle műfajban készít videókat, például vannak smink és hajtippekről szóló, van beszélgetős, pletykálkodós, akad olyan, amiben filmekről mondja el a véleményét… stb. Képei is többnyire művészi jellegűek, amiket napi szinten majdnem 7,3 millió ember követ figyelemmel. Egyetlen videóért nagyjából 1,1 millió forintot zsebel be.

2, Nastasya Samburskaya – 2 millió forint.

Nastasya Samburskaya szintén orosz származású, ám ő már több lábon áll, ugyanis színésznőként és énekesnőként is tevékenykedik. Olyan népszerű az Instagramon, hogy 10,5 millió ember követi őt. Nastasya oldalán található képek fejenként nagyjából 2 milliót hoznak a konyhára, míg videói 2,6 milliót.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Настасья СамбурскАя (@samburskaya) által megosztott bejegyzés,

3, Dmitrij Nagijev – 2,9 millió forint.

Dmitrij Nagijev 7,5 millió követővel van megáldva az Instagramon. A színészként is tevékenykedő Instagram sztár nagyjából 2,9-3,1 millió forintot keres mindössze egyetlen kis fotócskával. Nem semmi igaz?

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Дмитрий Нагиев (@nagiev.universal) által megosztott bejegyzés,

 4, Ida Galich – 3,9 millió forint.

Ida Galich televíziós műsorvezetőként dolgozik, ám emellett elég nagy követő bázissal rendelkezik Instán, akikből szép összeg folyik be a hírességnek. 5,7 millióan követik mindennapjait, akik alig várják az újabbnál-újabb képeket és videókat. Egyetlen fotóval 3,9 millió jön be, míg egy videóval 4,4 millió. Instastoryba feltöltött története pedig 1,1 milliót ér.

5, Nastya Ivleeva – 4 millió forint.

Nastya híres orosz műsorvezető és blogger, akinek rajongótábora napról-napra több lesz. Jelenleg 12, 5 millió követővel büszkélkedhet az orosz szépség, akinek egyetlen képe 4 millió forintot ér, videója pedig 5,3 milliót.

6, Szergej Snurov – 19,2 millió forint.

Szergej Snurov orosz énekes majdnem 5 milliós követőbázist tudhat magáénak. Az Oroszországban népszerű énekes egyetlen bejegyzése 19,2 milliót hoz neki a konyhára.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Shnurov Sergey (@shnurovs) által megosztott bejegyzés,

 7, Murad Osmann – 8,9 millió forint.

Szinte nincs olyan ember, aki ne ismerné a „Follow me” projektet, ami Muradtól származik. Annak ellenére, hogy a lánynak nincs sok rajongó,ja, ugyanis csak 4,1 millióan követik őt, mégis szép summát tudhat magáénak. Egy képe 8,9 millió forintot ér.

8, Bella Hadid – 24,5 millió forint.

Bella Hadid olyan divatházak arca, mint a Dior és a Bulgari. Instagram oldalát 25,3 millióan követik, ami persze napról-napra csak növekszik. A szupermodell egyetlen Instastoryja kb. 24,5 millió forintot ér.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

? (@bellahadid) által megosztott bejegyzés,

 9, Nicki Minaj – 185 millió forint.

A népszerű  amerikai énekesnőnek 105 millió követője van, és egyetlen egy bejegyzéssel, amit megoszt a közösségi oldalán 185 millió forintot kap.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Barbie (@nickiminaj) által megosztott bejegyzés,

10, Kylie Jenner – 362 millió forint.

A prímet ki más vihetné el, ha nem Kylie Jenner, aki 142 millió követővel büszkélkedhet. Rajongói napi szinten figyelik oldalát a legújabb képek és videók miatt. Ő a világ legfiatalabb milliárdosa, aki egy bejegyzésért nagyjából 362 millió forintnak megfelelő összeget kap. Ő tartja az abszolút rekordot Instagramon.

Te gondolkodtál már valaha, hogy ilyen szinten űzd az Instázást?

Ezt is olvasd el