KeződoldalEmberekÍme 13 fotó, ami bemutatja milyen is valójában a női lélek.

Íme 13 fotó, ami bemutatja milyen is valójában a női lélek.

-

Nemegyszer hangoztattuk már, hogy a férfiak és a nők mennyi különbözőek. A gondolkodásuk az, ami nagy mértékben eltér egymástól, mert míg az egyik ezt a másik azt csinálná. Pontosan emiatt vannak a párkapcsolaton belül problémák, mert a felek teljesen máshogy oldanának meg bizonyos dolgokat. Ezen kívül persze sokszor hallottuk már, hogy a nők logikáját még ők maguk sem értik, nemhogy a férfiak. A mai cikkünkben olyan fotókat hoztunk el nektek, amik bemutatják i megy végbe a nők lelkében bizonyos szituációk alkalmával. Elképzelhető, hogy ezáltal sokkal jobban megértik majd őket a férfiak, mint eddig.

1, A lányok hajlamosak kimaxolni az öltözködést, ha tökéletesen tisztában vannak vele, hogy semmilyen szabályozás nincs az adott helyen ahova mennek. Még akkor is csinos és elegáns viseletbe mennek, ha amúgy lazán fel lehetne venni egy szakadt farmert és egy pólót.

2, Sajnos nagyon sok nő van abban a hitben, hogy a férfiak gondolatolvasók, pedig nem. Nem egyszer fordult már elő a történelem során, hogy amikor a pasik megkérdezték: „Mi a baj drágám?” annyit feleltek „Semmi”, majd ilyen arcot vágtak… Sokkal egyszerűbb lenne mindenki élete, ha fognák magukat és normálisan elmondanák mi a baj.

3, A gyengébbik nem képviselői olyan kereszt kérdéseket tudnak feltenni, amire egyszerűen nem lehet rendes választ adni. Ha őszinték a pasik az a baj, ha hazudnak akkor meg az. Például, ha megkérdezik „Milyen ebben a farmerban a hátsóm?” akkor egy férfi mindegy mit mond, mindenhogy ő jön ki rosszul.

4, Jó, ha egy férfi annyira ismeri a feleségét, hogy tisztában van azzal, milyen mondattal lehet őt kigyógyítani mindenféle betegségből. Mivel a mai világ gyakorlatilag a pénz körül forog, nem olyan nehéz rátalálni a gyenge pontjukra. (Tisztelet a kivételnek!)

5, A hölgyeknek mindig háromszor annyi idő kell az összekészüléshez, mint a férfiaknak, hiszen nem tudják milyen ruhát vegyenek fel, milyen legyen a hajuk, milyen sminket készítsenek… stb. Amikor viszont elszottyogják az időt és a pali felhívja őket, hogy 5 perc múlva ott van értük, akkor ilyen fejet vágnak.

6, Minden nőnek van egy olyan pont a napjában, amikor már nem bír több marhaságot eltűrni és olyankor kiborul a bili. Néha ezeket egy kicsit túlzásba viszik és utána óriási bűntudatot éreznek.

7, Tipikus mai lányos viselkedés. Az első 5 percben szeretik kéretni magukat és amikor úgy gondolják, hogy jó elég volt, akkor egyből puccba vágják magukat egy kép erejéig.

8, Még az igazi Kleopátrának sem volt ennyire mérges tekintete, mikor Cézárra nézett. Szóval nagy a valószínűsége, hogy a fiú komoly bajban van.

9, Annak ellenére, hogy nagyon sok nő nincs megelégedve saját testalkatával, nem tesznek azért semmit, hogy változtassanak magukon. Köztudott, hogy a fogyást 70%-ban az egészséges étkezés 30%-ban a sport teszi ki. Így lustálkodással, és egy „könnyebbik” úttal soha nem fognak úgy kinézni, ahogy szeretnének.

10, Ez a kép tökéletesen bemutatja, hogy miért is olyan fontos, hogy megfelelő szögben és fényviszonyban legyél lefotózva. Pontosan ennek elkerülésére variálnak annyit a mai modern lányok.

11, Minden nő életében eljön egy olyan időszak, mikor diétázásra adják a fejüket egy jobb testalkat elérése érdekében. Ám mindig ezen időszakban kapnak egy csomó csokit, vagy fagyit, amit szívükből azonnal elpusztítanának de nem lehet.

12, A nők rengeteg olyan módszert és trükköt ismernek, amivel könnyűszerrel lecsekkolhatják a párjuk telefonját, hogy lássák megcsalják-e őket vagy sem.

13, Be kell vallanunk ebben van igazság, ugyanis minden ember szeret külföldre utazni, viszont az a különbség, hogy míg mások élvezik a turistáskodást vagy épp a pihenést, a csajok úgy érzik magukat, mint egy fotózáson.

Na mi a véleményetek?

Ezt is olvasd el