KeződoldalEmberek10 ember, akinek biztosan rosszabb napja volt, mint neked.

10 ember, akinek biztosan rosszabb napja volt, mint neked.

-

Sajnos akadnak olyan napok az életben, amikor egy rakás szerencsétlenségnek érezzük magunkat abból kifolyólag, hogy szinte semmi sem akar az adott napon vagy héten sikerülni. Ez több mindennek is köszönhető, például a csillagok nem állnak jó szögben, vagy épp telihold volt, olyankor pedig köztudott, hogy mindenki megbolondul. Előfordul, hogy az embernek sikerül ezeket a szerencsétlen helyzeteket lencsevégre kapni és felölteni az internetre. Mostani cikkünk pontosan ilyen képeket foglal magába, ahol az embereknek bizony sokkal rosszabb napja volt, mint nekünk.

1, A barátnőm kinyomtatta a beszélgetésemet egy másik lánnyal. Ez volt életem legkínosabb beszélgetése.

2, Szó szerint az egész bevásárlóközpontot bejártam a fiam után, de sehol sem találtam rá. Mikor elmentem amellett a bolt mellett, ahol legutoljára együtt voltunk láttam, hogy ott áll kézen fogva a manökenekkel.

3, Elhatároztam, hogy ma lesz a napja annak, hogy elmegyek egy kicsit kajakozni. A nap nem így gondolta, ezért az egész kajakomat „kicsit” megolvasztotta. Miért vagyok én ennyire szerencsétlen?

4, Elfelejtettem magammal hozni a pénztárcámat, de találtam a kocsiba egy kis aprót. Gondoltam ebből tudok venni egy kis benzint, de pont 10 cent hiányzik, ahhoz, hogy a minimum összeg meglegyen. Ilyen az én szerencsém.

5, Öt évet töltöttem a munkahelyemen, és a cég közel 500 dolgozót foglalkoztat, akik közül mindössze négyen írták alá a búcsúkártyámat. Szerintem nem szerettek engem.

6, Kölcsönkértem a szomszédom teherautóját, ám amikor akartam bele tankolni, ez a látvány tárult elém. Amilyen lendülettel kinyitottam olyan gyorsan csuktam is vissza és vittem a szomszédhoz.

7, Délután három órakor egy óriási csattanásra lettem figyelmes a fürdőszobámban. Mikor bementem láttam, hogy a zsír új mosdókagylóm, gyakorlatilag ripityára tört.

8, Hivatalos voltam egy fontos prezentációra, erre sikerült az egész bögre teát magamra öntenem. Természetesen csak én lehetek ennyire szerencsétlen.

9, Amikor a sereg tagjai is néha elszenvednek egy-egy rosszabb napot. Jelen esetben a páncélkocsiban felejtették a kulcsot, így pedig nem tudnak beszállni.

10, Vannak napok, maikor semmi sem akar sikerülni, olyannyira, hogy még egy lány is képes legyőzni egy versenyen. Azt hiszem a bíró arca mindent elárul.

Veletek is történtek hasonló dolgok? Írjátok meg nekünk kommentben, mi volt életetek legkínosabban sikerült élménye.

Ezt is olvasd el