KeződoldalÉrdekességekÍgy néznek ki azok a hírességek most, akiknek dalaira a 2000-es években...

Így néznek ki azok a hírességek most, akiknek dalaira a 2000-es években buliztunk

-

A 90-es évek vége és a 2000-es évek úgy gondoljuk nemcsak nekünk volt csodálatos, hanem mindenkinek, aki akkor élte a tinikorát. Olyan csodálatos előadóktól volt hangos a rádió, mint Usher, Nelly Furtado, Dido és még sorolhatnánk azokat a zenészeket, akik zseniális és fülbemászó dalokkal boldogítottak bennünket. Egyesek dalai akkor népszerűségre tettek szert, hogy heteken át a slágerlisták tetején voltak, sőt rengetegszer adták le őket a diszkókban is. Viszont arról kevés információnk van, hogy hova is tűntek ezután, miért nem hallunk róluk és mit csinálnak jelenleg. Mostani posztunkban viszont elhoztuk, hogyan is festenek napjainkban és mit is csinálnak.

1, James Blunt

James Blunt brit származású zenész 2004-ben adta ki „You’re Beautiful” című dalát, ami egy-kettőre világsláger lett. Tinilányok milliói hallgatták éjt-nappallá téve a hosszú hajú zenész dalát. Ez volt az a dal, ami után óriási rajongótáborra tett szert.

Annak ellenére, hogy népszerűsége mára már csökkent, Blunt tovább folytatta munkásságát és zongorája kíséretében készít csodás dalokat. Nem is olyan régen adott ki egy nagyon megható dalt „Monsters” címmel, melyet beteg édesapjának írt.

2, Akon

2006-ban Akon és Eminem párosáért volt oda az egész világ. A „Smack That” című daluk pillanatok alatt a slágerlisták tetejére került és még a csapból is ez a nóta folyt. Nem volt olyan diszkó, ahol legalább egyszer ne csendült volna fel a dal. Karrierjük 2010-ig szárnyalt, majd a rapper egy hosszú szünetet iktatott be életébe. Akon tovább folytatta az éneklést, igaz már nem voltak olyan nagy slágerei, mint az imént említett.

3, Nelly Furtado

Nelly Furtado a „Say It Right” című dallal futott be, ami óriási kedvenc lett az emberek körében. Az énekesnő a 2000-es években érte el karrierje csúcspontját, mikor Justin Timberlake-kel és Timbeland-dal kiadták a „Give It Me” című nótát, ám itt még nem volt vége, mert hamarosan újabb dallal rukkoltak elő, ami a „Promiscuous” nevet viselte. Ez a három dal elég volt ahhoz, hogy az emberek örökre emlékezzenek Nellyre. Egy idő után azonban már nem hallottunk többet róla, mert mint kiderült férjhez ment és egy kicsit le akart kerülni a térképről. Házassága nem tartott sokáig, ám alkalmanként még mindig ad koncertet.

4, Moby

2005-ben került fel a térképre a Moby névre hallgató művész, aki egy igazán penge dallal rukkolt elő. Nem volt olyan ember, aki ne ismerte volna utána a „Lift Me Up” című dalt, mert még bizonyos reklámok betétdala is lett. Óriási közönség kedvenc lett a nóta és nagyon sokáig uralta a slágerlistákat. Jelenleg Moby Los Angelesben él és még mindig zenével foglalkozik ezen kívül pedig éttermet és kávézót is üzemeltet.

5, Usher

Ki ne énekelte volna Usher egyik legjobb és legfülbemászóbb nótáját a „Yeah”-t. A dalt rengetegszer leadták a zenecsatornákon és a rádióban is. Usher legutóbbi lemezét körülbelül 4 évvel ezelőtt adta ki a zene mellett pedig üzleti tevékenységekkel is foglalkozik. Például saját lemezkiadója van, parfümök sorozatát dobta piacra, a Cleveland Cavaliers kosárlabda klub társtulajdonosa sőt számos éttermet is nyitott.

6, Florian Cloud de Bounevialle O’Malley Armstrong alias Dido

Dido akkor szerzett óriási népszerűséget, mikor kiadta „Thank You” című dalát, majd miután Eminemmel karöltve kiadták „Stan” című dalukat karrierje csak úgy szárnyalt. Később Dido kiadta a „My Lovers Gone” című nótáját, ami „A Klón” című brazil sorozat egyik dala lett. Később tartott egy szünetet, majd újra nekilátott új zenéket írni.

7, Mustafa Sandal

Mustafa Sandal az egyik legsikeresebb török ​​énekes Európában. A leghíresebb számai közé tartozik a „Story” és az „All My Life” című dalok. Ezeket rendszeresen játszották a diszkókban és az emberek imádtak rá táncolni. Sandal legújabb albuma 2015-ben lett kiadva, viszont most már ideje nagy részét családjának szenteli. Alkalmanként ad egy-egy koncertet, de ennyi.

8, Mika

A göndör fürtökkel megáldott Egyesült Királyságbeli srác kimagaslóan vékony hangjával keltette fel az emberek figyelmét. Legismertebb dala közé tartozik a „Relax, Take It Easy”. Ez a dal azonnal sláger lett és heteken át tartotta is az első helyet. Nem volt olyan rádió, ami ne játszotta volna le. 2019-ben az énekes kiadott egy kisebb lemezt nyári slágerekkel, majd az év végén újabb albumot dobott ki.

9, Daddy Yankee

2004-ben és az azt követő néhány évben a Puerto Rico-i énekes, Daddy Yankee dalaira táncoltunk a diszkókban. A dal kétségtelenül zseniálisra sikeredett, mert mindenki azt hallgatta. 2017-ben azonban újabb világslágerrel állt elő, ugyanis társult Louis Fonsival és közösen kiadták a „Despacito” című dalt. A tavalyi év során újabb slágerrel állt elő, mely a „Con Calma” címet viselte.

10, K-Maro

Biztos emlékeztek K-Maro legtüzesebb, legforróbb dalaira, a „Femme Like Youra”, a „Crazyre” és a „Go Gora”. Ha a nevek alapján nem rémlik, akkor nyugodtan pötyögd be a YouTube-ba, ugyanis már az első hangnál fel fogod ismerni őket. Ezek a dalok kísértek el minket a diszkókba, sőt még ott is nyomatták őket. K-Maro 2010-ben adta ki legújabb albumát, ami újabb siker lett. A dalaiból befolyt összeget jótékony célokra fordította és segített a nehéz helyzetben élő embereken.

Te emlékszel még rájuk?

Ezt is olvasd el