KeződoldalEgyébA Dirty Dancing sztárja felismerhetetlenné plasztikáztatta magát

A Dirty Dancing sztárja felismerhetetlenné plasztikáztatta magát

-

A Dirty Dancing jött és tarolt mindent. A kultikus filmet még ma is előszeretettel nézzük meg, vágyunk arra mindent elsöprő szerelemre, ami akkor a film főszereplőjének, Baby-nek jutott. Baby, azaz Jennifer Gray nem volt az a tipikus szépség, sőt sokak szerint egyáltalán nem volt az, mégis volt benne valami, amiért epekedtek érte a férfiak. Göndör fürtjei és ikonikus orra megzabolázta a őket, a nők pedig a tánctudására voltak irigyek.

Jennifer Grey sajnos nem tudott azonosulni orrával, így a film végeztével felkereste az első plasztikai sebészt, aki átalakította az orrát. A műtét után teljesen eltűntek a természetes vonásai, az orrplasztika után pedig szinte felismerhetetlen lett, akkora lett a változás.

A színésznő saját maga vallotta be, hogy a változás nem várt eredményeket hozott, amin még ő saját maga is megdöbbent: nagyszabású szerepektől esett el. Valószínű, hogy ezt a döntését bánni fogja egy életen át, mivel egyszer egy interjúban így nyilatkozott a beavatkozásról:

„Egy sztárként mentem be a műtőbe, és egy vadidegenként távoztam onnan. Ez egy pokoli műtét volt, mindig is én leszek miatta az az egykor híres színésznő, akit senki sem fog felismerni.” A 2012-es interjút még máig is helytálló, de az orrműtétnél sajnos nem állt meg, azóta többször újra hozzányúltak az arcához, legtöbb esetben botoxal.

Jennifer Grey habár nem sok ránccal büszkélkedhet, az arca mégsem kelt bennünk kellemes benyomást. Most egy gazdag nőnek tűnik, aki szabadidejében szívesen plasztikáztat. Sajnos, egy két apróbb filmet kapott, ahol szerepelhetett, de nem nagyon kaptuk fel rá a fejünket. Legutóbb viszont a 2018-as Untogether filmben szerepelt és a filmről raktak fel képeket az instagramra, ahol sokkolta a rajongókat, hogy hogy néz ki jelenleg. Volt olyan, aki fel sem ismerte és sok dicsérő szót is kapott. Ti mit gondoltok, megérte plasztikáztatni?

Ezt is olvasd el