KeződoldalÉrdekességekVálassz ki egy tárgyat, és nézd meg mit árul el a lelkiállapotodról!

Válassz ki egy tárgyat, és nézd meg mit árul el a lelkiállapotodról!

-

A tudatalattink sok mindent rejthetnek. Megmutathatja nekünk, mi az, ami bánt minket és mik a titkos vágyaink. A kutatók bebizonyították, hogy környezetünk valóban hatással van a mentális egészségünkre és az érzelmi állapotunkra.

Elhoztunk nektek egy egyszerű pszichológiai tesztet, ami megállapítja milyen érzelmi állapotban vagy jelen pillanatban, csak válassz ki egy tárgyat a képről és nézd meg mit jelent.

Képzeld el, hogy az alagsorban vagy. Sok különböző tétel van körülötted. Nézz körül. Talán meg akarsz szabadulni valamitől? Válassz egy elemet a fenti képen, és nézd meg az eredményeket.

Hinta.

A hinta szimbolizálja az érzéki játékokat és vágyakat. Ez azt jelenti, hogy van valami megszállottságod vagy függőséged.

Baba.

A baba a gyermekkori kapcsolatodat szimbolizálja. Nem akarsz felnőni, és megpróbálsz fiatalabbnak kinézni, mint amennyi idős valójában vagy.

Nyitott festékes vödör.

A nyitott festékes vödör jelentheti azt a vágyat, hogy kifejezd az érzelmeid és bizonyíts annak valódiságát.

Zárt festékes vödör.

A zárt festékes vödör szimbolizálhatja a felhalmozódott agressziót, aggodalmat és bizonytalanságot, amit el akarsz rejteni a körülötted lévők elől. A társadalomból való viszonyod az oka a más emberekkel kapcsolatos problémáidnak.

Kerékpár.

A kerékpár képviseli a belső egyensúlyt és azt akarja, hogy új dolgokat tárj fel, beleértve a környezetet, az új értékeket.

Kosár alma.

A kosár alma fejezi ki a mély tudást, bölcsességet, a személyes célok elérését és a boldogságot.

Szögek.

A szögek erőszakot jelentenek magad és mások felé is. Ez egy problémás érzelmi állapot és a megváltozott tudatállapot jele.

Sisak.

A sisak a bátorság és a harcos szellem szimbóluma. Szimbolizálja az impulzivitást és, hogy képtelen vagy döntéseket hozni.

Könyvek.

A könyvek a tudás iránti vágyat szimbolizálják, bár az alagsorban lévő könyvek azt is szimbolizálhatják, hogy valamit elvesztettél és próbálod megtalálni az élet értelmét.

Kalapács.

A kalapács az erőszak szimbóluma és annak a vágya, hogy valamit erővel elérj. Ez az erőszak a környezetedre koncentrálhat. Egy belső konfliktus jele is lehet.

Maszkok.

A maszkok pozitív vagy negatív érzelmeket képviselnek, amelyek a másokkal szembeni viselkedésünket illusztrálják.

Festmény.

A festmény a mentális stabilitást és az értelem tisztaságát jelzi.

Kerék.

A kerék szimbolizálja a környezet és a közeli emberek közötti szövetséget. Bár lehet, hogy annak a jele is lehet, hogy folyamatosan körforgásban vagy, és nem akarsz semmit változtatni az életedben.

Kolbász.

A kolbászok erős kapcsolatban vannak a fizikai egészséggel. Általában rejtett egészségügyi problémákkal küzdő emberek választják ezt az elemet.

Rács.

Ha ezt választottad, valószínűleg tartózkodó és magányos vagy. A rács a szorongás és a depresszió szimbóluma is lehet.

Létra.

A létra szimbolizálja a vágyat, hogy elérd a céljaidat. Megtört lépések és akadályok, amelyekkel szembesülsz, miközben az álmaidat kergeted.

Dobozok.

A dobozok képviselik a személyiségedet. Ez egy szimbolikus tároló, ahol elrejthetsz valamit mások elől. Pontosan tudod, mit akarsz elrejteni.

Seprű.

A seprű szimbolizálja a vágyat, hogy szorosabb és intimebb kapcsolatot akarsz kialakítani a szeretett személlyel.

Törött szék.

Ha a törött széket választottad, akkor azt jelenti, hogy stresszes, fáradt, instabil vagy és pihenésre van szükséged.

Törött tükör.

A tükör szimbolizálja, hogyan látjuk magunkat. De mivel ez eltört, ez egy olyan belső küzdelem jele lehet, ami szétszakítja a lelkedet. Ennek eredményeképpen rosszul érzed magad.

Fogó.

Ez az elem az elnyomás szimbóluma. Kénytelen vagy választani, és fontos döntéseket meghozni.

A teszteredmények ellenére az érzelmeid bármikor megváltozhatnak, akár pozitív akár negatív irányba. Próbáld meg életed színesebbé tenni, megváltoztatni a szokásaidat, vagy szabadságra menni.

Te melyik tárgyat választottad? Egyetértesz a vizsgálati eredményekkel?

Ezt is olvasd el