KeződoldalÉrdekességekMennyi a mentális életkorod? - Ez a gyors teszt elárulja neked

Mennyi a mentális életkorod? – Ez a gyors teszt elárulja neked

-

Háromféle életkor létezik. Kronológiai, ami az éveink számát jelzi, biológiai, ami a test állapotára utal, a mentális életkor pedig a gondolkodásunk érettségére utal. Ez a három típus minden egyes embernél más-más értékeket mutat.

Az alábbi kérdésekre kell válaszolnod, majd megnézni, hogy hány pont jár az adott válaszért és összeadni ezeket. Az elért pontszámok alapján pedig kiderül, hogy valójában mennyi a mentális életkorod.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

Most már nincs más dolgod, mint összeadni pontszámaidat és már meg is kapod mentális életkorod számát.

7-12 pont között: A mentális életkorod húsz alatt van, vagyis olyan vagy, mint egy lázadó tinédzser.

13-20 pont között: A mentális életkorod 20-29 között van. Már egyáltalán nem vagy gyerek, tele vagy élettel, aktív és rendkívül kreatív személy vagy.

21-28 pont között: A mentális életkorod 30-39 között van. Kíváncsi és nyitott vagy a világra, aktív vagy, ugyanakkor mindig mérlegeled a dolgokat, mindent gondosan megfontolsz.

29-35 pont között: A mentális életkorod 40-49 között van. Ez azt jelenti, hogy tapasztalt és érett vagy, pontosan tudod, hogy mit akarsz az élettől, illetve azt is, hogyan érheted el azt.

36-40 pont között: A mentális életkorod 50 felett van. Nagyon bölcs ember vagy, így már nem sok minden lephet meg téged. Fontos számodra a kényelem és a nyugalom. Az életet pedig nagyon jól ismered.

Ezt is olvasd el