KeződoldalÉrdekességekSokaknál kiverte a biztosítékot: 25 milliós BMW-ben temette el édesapját

Sokaknál kiverte a biztosítékot: 25 milliós BMW-ben temette el édesapját

-

A magát Azubuike néven nevező nigériai férfi úgy gondolta, apja többet ért annál, mintsem sima koporsóba tegye, ezért sajátos módon adta meg a végtisztességet édesapjának, aki végelgyengülésben halt meg.

Vett egy vadonatúj, ezüst színű BMW X5-öt, 90 ezer dollárért (25 millió forint) és koporsó helyett abban temettette el. A pillanatot, amikor a méregdrága „koporsót” leengedik a sírba, fotón is megörökítették és feltették Facebookra, ahol azonnal több ezren kedvelték és osztották meg.

Az embereket nagyon megosztotta az eset, a hozzászólók többsége nem is nagyon akarta elhinni, hiszen Nigéria egy nagyon szegény ország. Voltak, akik inkább dühösek lettek a rendkívül furcsa és szokatlan ötletet kifundáló fiatal férfira.

Néhány a hozzászólások közül:

„Ez egy totális nonszensz, látszik, hogy a túl sok pénz teljesen meghülyíti az embereket! Temette volna el inkább az apját egy egyszerű halotti lepelben, és költötte volna a pénzt jótékonyságra!” – írta egyikük, de a többiek sem voltak kíméletesebbek:

„Azt hiszi ez az ember, hogy a pénzével bevásárolta magát a Paradicsomba? Hát nem! A hiúság nem térül meg a túlvilágon.”

„Remélem, azért nem felejtette el teletankolni a kocsit. Hosszú az út a mennyországba.”

Ezt is olvasd el