KeződoldalEmberek2 férfi támadt rá, amikor egy váratlan fordulatnak köszönhetően megmenekült.

2 férfi támadt rá, amikor egy váratlan fordulatnak köszönhetően megmenekült.

-

Az életben olyankor érnek minket csapások, amikor a legkevésbé számítunk rá. Ez történt Georgia Bradley-vel is. Épp Görögországban nyaralt, és egyedül sétálgatott Krétán a parton, amikor 2 számára idegen férfi lépett oda hozzá.

A két idegen meghívta egy italra, a 25 éves fiatal lányt. Georgia visszautasította a meghívást, és próbált távozni a helyszínről. Ám ekkor, az egyik férfi hevesen megragadta a kezét, magához rántotta, majd a földre akarta nyomni. A lány próbált ellenállni, de nem nagyon bírt az erős férfivel.

Ekkor a semmiből jelent meg, egy fekete kutya, aki vad ugatásával megrémisztette a támadókat, ezért menekülni kezdtek. A megmentő eb és a lány között, rögtön kialakult egy különleges kapcsolat. A nyaralás további részén, a lány gondoskodott a kutyáról. Ám a hazautazáskor el kellet búcsúzniuk egymástól. Pepper, a lány így nevezte el a kutyát, nem tudta elfogadni, hogy új gazdiját el is veszíti.

„- Amikor kimentünk a reptérre, szívszorító volt látni, ahogy Pepper fut az buszunk után. Otthon másra sem tudtam gondolni, csak rá, ezért két hét múlva visszautaztam a görög szigetre, hogy megkeressem őt. ”

Nem találta meg könnyen a kutyát. De kitartásának köszönhetően, ott ahol anno Pepper megmentette a lányt, újra egymásra találtak. A lány elkezdte intézni a szükséges iratokat ahhoz, hogy a kutyát magával vihesse Nagy-Britanniába. Még állatorvoshoz is elvitte, ahol megtudta, hogy az eb vemhes. De a lány ennek ellenére is szerette volna a kutyát.

21 napra karanténba került a kutya, melynek végén semmi kizáró okot nem találtak, hogy a lány ne vihesse el hazájába. Megkapta a hivatalos papírokat, és útnak indultak. Egy hét múlva Pepper 6 kiskutyát hozott világra.

Így a lány megmentette a kutya és kölykei életét, hálából amiért az eb akkor megvédte őt, a támadóktól.

Ezt is olvasd el