KeződoldalEmberekEgy férfi tiszteletlenül megfogta a pincérnő hátsóját, aki ezt ádázul megbosszulta. Videóval!

Egy férfi tiszteletlenül megfogta a pincérnő hátsóját, aki ezt ádázul megbosszulta. Videóval!

-

Néhányan sajnos úgy hiszik, hogy büntetlenül mások magánszférájába hatolhatnak. Az, hogy ez mennyire nincs így, az alábbi eset is bizonyítja.

Az Egyesült Államokbeli Georgia államban történt este rendkívül gyorsan terjedt el az interneten.
A felvételen egy pincérnőt láthatunk, majd egy piros pólós férfi jelenik meg, aki aztán úgy dönt, hogy megérinti a hölgy hátsóját. Ám hamar tudatosul számára, hogy ez rossz döntés volt. 🙂

A bárban dolgozó 21 éves Emilia Holden úgy döntött, vádat emel – méghozzá jogosan. A nő éppen egy szekrénynél állt, amikor az eset történt.

Ám a nő ezt – enyhén szólva – nem hagyta annyiban. Amint azt a videóban is láthatjuk, könnyűszerrel elbánt a férfivel. A lány egyébként ezt nyilatkozta az People-nek:

„Nem is gondolkodtam, csak reagáltam. Nem tudom, miért tettem így, ilyet még sosem csináltam.”
A fiatal nő kollégája felhívta a rendőrséget és jelentette az esetet, de a férfi mindent tagadott – amiből később szintén hátránya származott, ugyanis nem tudta, hogy egy biztonsági kamera rögzítette az esetet. A férfit a helyszínen letartóztatták és zaklatás vádjával őrizetbe vették.
A Buzzfeed azt írta, hogy a férfi jelenleg szabadlábon védekezhet, mivel kifizette a 2500 dolláros óvadékot.

Emilia ezt fűzte még a történtekhez: „Nem örülök, hogy ez történt, de annak igen, hogy oly sok pozitív visszajelzést kaptam. Boldog vagyok, hogy más nők is ki mertek állni magukért, tudják, megvédhetik magukat.”

Emilia alábbi videóját több, mint 1,4 millió alkalommal látták világszerte.

Ezt is olvasd el