KeződoldalÉrdekességek23 ember, aki büszkén vállalja, hogyan is nézett ki évekkel ezelőtt

23 ember, aki büszkén vállalja, hogyan is nézett ki évekkel ezelőtt

-

Nincs olyan ember a világon, aki tökéletes lenne. Ez abból fakad, hogy látjuk a másik milyen szép, mennyire bársonyos bőrű, milyen vékony, izmos, formás…stb. Ilyenkor akaratlanul is elindul az emberekben a gondolat, hogy ők nem szépek, nem néznek ki jól és még sorolhatnánk. Vannak, akik megfogják ezt a lehetőséget és erőt merítenek belőle egy jobb élet, megjelenés reményében, mások viszont magukba fordulva várják a változást. Ahhoz, hogy valaki meg tudjon változni kellő elszántság, akarat, és kitartás kell, hisz ezek nélkül nincs győzelem. Minden olyan ember előtt emeljük kalapunkat, akik tettek azért, hogy elérjék céljaikat, álmaikat. A mostani posztunkban 23 olyan személy előtte-utána fotóit mutatjuk be, akik büszkén vállalták, hogyan is néztek ki évekkel ezelőtt a jelentős változás előtt. Bizony nem mindenki nézett ki jól és volt top modell alkata. Ha csak egy lökésre van szükséged, akkor ők biztos segíteni fognak abban, hogy elindulj azon az úton.

1, Még a viselkedésem is megváltozott, és most az emberek komolyabban vesznek.

2, Sikerült! Túléltem a 3 éves masszív depressziós időszakomat és egy agydaganat-diagnózist. Már egészséges vagyok és boldogabb, mint valaha.

3, A húgommal végre újra meg tudjuk osztani a ruháinkat!

4, Régen nagyon duci voltam, és úgy éreztem, mintha nem is lenne nyakam, de egy fogyásnak hála most már jobban érzem magam.

5, Életemben először elégedett vagyok a kinézetemmel.

6, Olyan büszke vagyok magamra, hogy eddig eljutottam és nem adtam fel az arckezeléseket.

7, A középiskola tök szívás volt, nagyon sokan csúfoltak mert kövér voltam de a suli után elkezdtem edzeni és most sokkal boldogabb vagyok.

8, Még nagyon sokat kell tennem azért, hogy elérjem céljaimat, de legalább már elindultam az úton.

9, Amíg lélegzem addig folytatom az edzést és fejlesztem saját testem.

10, Mentálisan elkezdtem magamat felépíteni ám ez nem volt elég, így minden egészségtelen ételt magam mögött hagytam. Ez hozta meg a hőn áhított változást.

11, Nagyon sok ember azt állítja, hogy a bal oldali fotón nem is én vagyok. Tudom, óriási a változás de tényleg én vagyok.

12, A bal oldali képen első éves középiskolás voltam a jobb oldalin pedig első éves egyetemista. Egyértelműen állíthatom, hogy az edzés és a szakáll meghozta hatását.

13, A két kép között 4 év telt el. Ez idő alatt nagyon sokat fogytam és a fogszabályzó is lekerült.

14, 3 évvel ezelőtt majdnem feladtam az életemet és őrültséget követtem el. Azóta az életem 180 fokos fordulatot vett.

15, 19 hónap alatt nagyon sokat fogytam és úgy döntöttem bemutatom másoknak, hogy kitartással bármit elérhetnek.

16, A bal oldali fotón 14 a jobb oldalin 24 éves vagyok. Néha még mindig úgy érzem, mintha az a bizonytalan gyermek lennék.

17, Az esküvőm napján kellett volna úgy kinéznem, mint a jobb oldali fotón.

18, Elképesztő, hogy kitartással mennyi minden elérhető. Hat hónap alatt sikerült annyira fogynom, hogy jól érezzem magam a testemben.

19, Nem voltam megelégedve a kinézetemmel ezért úgy döntöttem eljárok edzeni. Egy év alatt jelentős változást értem el.

20, Amióta az eszemet tudom egészségtelen ételeket ettem. A suliban viszont sokan csúfoltak, amit megelégeltem és tettem érte, hogy soha többet ne kelljen bántást elviselnem.

21, 10 év telt el a két kép között és azóta megtanultam megcsinálni a hajam, szép sminket varázsolni stb.

22, Nem hiszik el a barátaim, hogy én vagyok a bal oldali fotón.

23, Szeretnék köszönetet mondani a személyi edzőmnek, hogy segített nekem a fogyásban.

Ti változtatok valaha így az életben?

Ezt is olvasd el