KeződoldalTechTúlságosan éles lett az iPhone 12 - A telefon elvágja tulajdonosai kezét

Túlságosan éles lett az iPhone 12 – A telefon elvágja tulajdonosai kezét

-

Az Apple telefonsorozatának legújabb tagja, az iPhone 12 a korábbiakkal szemben szögletesebb. Éppen ez az oka annak, hogy egyre több panasz érkezik az új tulajdonosoktól. A telefon ugyanis annyira „penge” lett, hogy a penge szó szerint értendő. Az iPhone ugyanis elvágja a kezet, vérző sérülést okozva ezzel tulajdonosainak.

Egyre több bizonyító erejű fotó bukkan fel a világhálón, ám ezek leginkább a kínai közösségi médiában jellemzőek. A szakemberek szerint ennek oka, hogy a piacra került szállítmánynak csak egy része rendelkezik gyártási hibával. Ezek a termékek valamilyen módon átcsúsztak a minőség-ellenőrzésen, ugyanis más piacokon nem találkoztak a hibával.

A tesztelők sem számoltak be semmilyen sérülésről, amit az új iPhone kerete okozott volna nekik. Ennek ellenére az Egyesült Államokban a mindössze néhány napja megvásárolható új készülékre is panaszkodnak az emberek. A beszámolók szerint az Apple túlságosan élesre hagyta a felületet, ami aztán egy óvatlan pillanatban el is vágja tulajdonosa kezét.

Ezen a fotón jobban látható a telefon okozta sérülés.

Arról még nem érkezett pontos információ, hogy hány eszközt érint a probléma, de az kétségtelen, hogy a cég könnyen megütheti a bokáját a méregdrága telefon miatt. Az Apple ezidáig nem nyilatkozott az ügyben. Mivel egyelőre nem sok panasz érkezett, talán nem tulajdonítanak neki nagy jelentőséget. Ám, mivel csak néhány napja árusítják az iPhone 12-t, sőt, Észak-Amerikában csak november közepén dobják majd piacra, lehetséges, hogy a hiba nagyobb mértékben is jelentkezik majd és még több régióból érkeznek majd panaszok a készülékre.

Ezt is olvasd el