KeződoldalÉrdekességek7 elképesztő dolog hírességekről, amiket nem fogtok elhinni

7 elképesztő dolog hírességekről, amiket nem fogtok elhinni

-

A hírességek pont ugyanolyan emberek, mint mi. De vannak, akik szerint valami földöntúli lények. Képesek bármilyen őrültségre és egyesek szerint ez jól is van így. Mert hát ők celebek. Nekik mindent lehet? Akár, hogy is nézzük, őket más dolgok foglalkoztatnak, mint minket. Míg mi könnyes szemmel fizetjük be a gázcsekket novemberben, addig ők milliókat képesek a fodrásznál hagyni évente. Vagy csak úgy gondolják, hogy jól mutatna egy dinoszaurusz csont a nappaliban, úgyhogy licitálgatnak egyre. Őket nyilván jobban érdekli a média, mint minket „halandókat”, ezért össze is tudtunk gyűjteni nektek innen-onnan pár hajmeresztő dolgot velük kapcsolatban.

Kim Kardashian

Amikor valaki végighúzza a körmeit a táblán, akkor mindnyájan libabőrösek leszünk. Borzasztó hangja van. Nos Kim pont így van a Starbucks kávé pohártartó kartonjával. Egyszerűen nem bírja elviselni a hangját. A „művésznő” azt is elmesélte, hogy még a szobát is elhagyja, amíg valaki kiveszi kartonból a kávét. Szegény…

Alicia Silverstone

„Anya tudja a legjobban” -mondhatnánk. Alicia Silverstone egy amerikai modell, színésznő. A spinédzserek, Batman és Robin című filmekben szerepelt, továbbá három Aerosmith videóklipben. Egy gyermeket nevel, meglehetősen furcsa módon. Az internetet kissé felrobbantotta egy videó, amin a picinyét eteti. A szájába veszi az ételt, megrágja és úgy adja a gyermeke számára. Egyesek szerint ez gusztustalan és helytelen módja a pici etetésének. Képzeljük el úgy, ahogy a madarak is etetik a fiókáikat.

Az internet népe meglehetősen csúnyán nekiugrott a színésznőnek az eset után.

Mike Tyson

A legfiatalabb nehézsúlyú bokszoló, aki világbajnoki címet nyert. 58 profi mérkőzéséből 50-et megnyert. A pénz dőlt, ez nem kérdés. Viszont nem bánt vele „kesztyűs kézzel”. Több interjúban is megjegyezte, hogy annyira szegény sorsból származott, hogy nem tudta felfogni a pénz értékét. Képes volt minden ostobaságra elkölteni.

Az egyik ilyen a tigris… Nagyon szereti a tigriseket.

A másik érdekesség, hogy szeretett volna aranyban fürdeni, úgyhogy vett magának egy arany fürdőkádat. A 24 karátos aranykád csupán 670 millió forintba került.

Mariah Carey és Nick Cannon

A gyerekek szeretik az édességet, tehát vegyünk nekik – gondolta a felelőtlen pár. Építtettek egy cukorkával teli játszószobát az ikreik számára. Még vattacukorkészítő is volt benne. A probléma ott kezdődött, hogy a rengeteg édesség miatt a gyerekeknél hiperaktivitás alakult ki.

Hát édesség az van…

Lady Gaga

Rengeteg ember van, aki hisz a szellemekben. Többen vannak, mint azok, akik nem. A művésznő meg van győződve róla, hogy egy Ryan nevű szellem kísértette. Gondolta vásárol egy elektromágneses „mezőmérőt”, amely érzékeli a szellemeket. Így biztonságban érezheti magát otthon. A készülék nem volt drága… csupán 15 millió forint.

Beyoncé

Elneveztek róla egy házi legyet. A tudósok a legyek dívájának tartják és 2012-ben fedezték fel. A rovar neve így Scaptia beyonceae lett.

A légy aranyszínű szőre miatt gondolták, hogy jó lesz neki a Beyoncé név.

Billy Bob Thornton

Brad Pitt felesége (vagy exfelesége?) Angelina Jolie egykoron Billy Bob Thornton szerelme volt. Egy időben mindketten olyan nyakláncot viseltek, mely a másik fél vérét tartalmazta. Angelina szerint ez tök menő volt.

Bizarr vagy inkább őrült ötletek ezek? A hírességek olyan életet élnek, melyet a hétköznapi emberek elképzelni sem tudnak. Ostobaságokra szórják a pénzt, de megtehetik, mivel hírességek.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezt is olvasd el