KeződoldalCelebEmlékeztek még Utasi Árpira, aki 11 évesen nyert tehetségkutatót? Így néz ki...

Emlékeztek még Utasi Árpira, aki 11 évesen nyert tehetségkutatót? Így néz ki 25 évesen!

-

Utasi Árpi, a Csillag születik győztese Fábry Sándornak küldi üzenetét.

Árpi, már betöltötte a 25. életévét, és bizony ő lett a kenyérkereső a családba. A fiatal már régebben elhatározta, hogy nem szeretné, ha újságírók zargatnák otthonában. Ám most a Story magazin még is meglátogathatta őket.

Mivel édesanyja beteg, ezért rá hárult a családfenntartó szerep, ami azt jelenti, hogy odafigyel és mindent megtesz, segít a húgának, barátnőről nem kell gondoskodnia, mivel nincs neki. Körülbelül 10 évvel ezelőtt történt a csoda, amikor is a fiatal Árpi megnyerte a Csillag születik tehetségkutatóját. A nyereményhez tartozott egy autó is, amit eladott, hogy tudjon venni egy nagyobb házat a családnak. Ám ide újságíró nem teheti be a lábát.

„Szerencsésnek tartom magam, akkor még fel se fogtam, hogy mennyit kell egy házért dolgozni, és van, akinek egy élet munkájából sem telik rá” – nyilatkozta a Storynak. Árpád, mostanság molnárlegényként tevékenykedik.

Azt is elmondta az interjú során, hogy egy kicsit szomorú amiatt, hogy magyarországi tervei nem jöttek össze. Ám azt mondta, hogy úgy érzi a tehetségkutatóból származó nyereményt jó célra fordította, sőt még tartaléka is maradt.

Azt is hozzátette, hogy Fábry Sándor segítsége nélkül sose lett volna belőle az, aki ma! Kihasználta az alkalmat, és meg is hívta Fábryt lányával együtt, magukhoz, Csantavérre. Reméli, hogy régi mentora elmegy hozzá és meglátogatja, majd jókat beszélgetnek új-régi otthonában.

„Gyakran kérdezik tőlem, melyik mesém a legszebb. Olyankor azt felelem: az, amelyik a saját életemről szól” – felelte a magazinnak Árpi.

Ezen a képen látható, hogy néz ki napjainkban a 25 éves Árpi:

Elhoztunk pár régebbi képet róla.

A híres Bendegúz egyik monológját már a tehetségkutató műsorban is eljátszotta.

Utasi Árpád, Eperjes Károllyal is szerepelhetett már egy színpadon, méghozzá az Indul a Bakterház című színdarabban.

Ez a jelent szintúgy az Indul a bakterházból van, csak itt Gula Péter mellett állt.

Ezt is olvasd el