KeződoldalCeleb15 ember, aki véletlenül találkozott egy világsztárral és ennek örömét megosztotta a...

15 ember, aki véletlenül találkozott egy világsztárral és ennek örömét megosztotta a világgal

-

A hírességek élete nem is olyan egyszerű, mint azt gondolnánk, mivel a fények és a csillogás mögött szinte semmi esélyük nincs normális életet élni, mert a lesifotósok egyből lecsapnak rájuk, amint kiteszik a lábukat a házukból. Ilyenkor különböző trükkökhöz kell folyamodniuk, például kapucnit húznak a fejükbe, napszemüveget tesznek fel, slamposabb ruhákban járnak és a többi. Persze a legnagyobb rajongókat még így sem tudják rászedni és van, mikor megszólítják őket az utcán, szupermarketben, parkolóban. Amikor sztároknak jó napja van, vagy látják, hogy az illető normál emberek módjára áll hozzájuk akkor nagyon kedvesen viselkednek velük szemben. Az olykor teljes véletlennel köszönhető találkozásokat a civil emberek egyszerűen nem tudják magukba tartani, mivel kicsattannak a boldogságtól, hogy ezek a hírességek egyáltalán szóba álltak velük. Mostani posztunkban jó pár ilyen történetet hoztunk el.

1, Keanu Reeves

Még fiatalkoromban találkoztam Keanu Reevessel az utcán és felkiáltottam: „Hé, Neo!”, majd utánozni kezdtem ikonikus mozdulatát a Mátrixból. Erre ő csak nevetett majd, válaszképp ő is ugyanazt csinálta. A legjobb pedig, hogy ahelyett, hogy vállat rántott volna és elsétál, inkább poénként fogta fel. Ezt a találkozást soha nem fogom elfelejteni, amíg élek.

2, Paul McCartney

Pincérnőként dolgoztam egy étteremben s egy nap megjelent az ajtóban Paul és Linda McCartney. Illedelmesen köszöntem nekik és az asztalukhoz vezettem őket. Miután befejezték az étkezést, és fizettek odaléptek hozzám és megköszönték, hogy normális, átlagos emberek módjára viselkedtem velük, annak ellenére, hogy mindenki tudja kik ők. Linda még a nyakláncomat is megdicsérte. Mivel édesanyámnak aznap volt a születésnapja megkérdeztem, hogy elénekelné-e a boldog szülinapot. Nagyon kedves volt, mert igent mondott. Mikor megmutattam anyukámnak a felvételt nem hitt a szemének.

3, Tom Hanks

Tom Hankssel egyszer a szupermarketben futottam össze mikor beállt egy kasszához én pedig mögé. Neki egy telepakolt bevásárlókocsija volt, nekem pedig csak egy üveg vizem. Miután felismertem őt, kicsúszott a számon, hogy „A Forrest Gump a kedvenc filmem!” Ezután megfordult majd így felelt: „Az enyém is! Örülök, hogy tetszik!” Ezután beszélgettünk kicsit a filmekről, majd amikor ő került sorra a pénztárnál, akkor azt mondta nekem: „Hadd fizessem ki a vizét!” Megköszöntem, majd kimentünk és Forrest Gumpos hangjával azt mondta: „Jó volt veled beszélni! Kedves lány vagy, és ne feledd, hogy az élet olyan, mint egy doboz csokoládé. Soha nem tudhatod, mit kapsz.” Ez volt a legjobb dolog, ami valaha történt velem.

4, Bruce Willis

Egy szupermarketben voltam és volt valami, amire szükségem volt a felső polc leghátsó részéből. Akkoriban még csak 152 centiméter voltam. Felmásztam a polcon és levettem amire szükségem volt. Amikor leértem, észrevettem, hogy egy férfi figyel, majd rájöttem, hogy Bruce Willis az. Megdicsérte a polcmászásom és azt mondta elég jó Pókember-képességekkel rendelkezem.

5, Jim Carrey

Jim Carrey egyszer megállt nekem az út szélén mikor kifogyott az üzemanyag a kocsimból és elvitt a legközelebbi benzinkútra. Mondtam neki, hogy hatalmas rajongója vagyok és imádom az Ace Ventura filmjeit, majd utánoztam a nevetését. Annyira kedves volt velem, hogy még a benzinemet is kifizette és visszavitt a kocsimhoz. Életem egyik legnagyobb pillanata volt.

6, Robin Williams

San Francisco kikötőjének hátsó részében kocogtam, mikor megláttam, hogy maga Robin Williams ül az egyik közeli kisteherautóban. Odamentem hozzá, és megkérdeztem: „Hogy van, Mr. Williams?” Azt válaszolta: „Remekül, Te mit csinálsz, futsz a rendőrök elől?” Jót nevettem a válaszán, majd még kb. 5 percig beszélgettünk. Nagyon kedves ember, sírtam mikor megtudtam, hogy elhunyt.

Mikor gyerek voltam láttam Robin Williamst egy liftben, majd hangosan mondta anyukámnak, hogy ő Mrs. Doubtfire. Erre megszólalt és azt mondta az édesanyámnak: „Én Robin Williams vagyok”. Édesanyám nagyon zavarba jött, majd mondta nekem, hogy ne bámuljam, hisz ő is itt lakik biztos láttam már. Erre én: Hol? A liftben? Erre a színész hangosan felnevetett, kidugta rám a nyelvét és elment.

7, Renée Zellweger

Amikor egy étteremben dolgoztam egyszer kiszolgáltam Renée Zellwegert. 3 gyerek volt vele, jóga nadrágot és oversize pólót viselt. Először nem ismertem fel, mert őszintén szólva teljesen másra figyeltem, sőt kétszer is elrontottam a rendelését, de ő nagyon kedves volt. Azt mondta: „Ó, semmi gond, csak hozza, amikor tudja.” Akkor esett le, hogy kivel is van dolgom, mikor fizetésnél lehúztam a kártyáját. A gyerekei megköszönték nekem a finom ételt, ő pedig megölelt.

8, Ed Sheeran

Középiskolás koromban ismertem meg Ed Sheerant, mielőtt híressé vált volna. Megszólítottam az egyik koncertje után ő pedig kedvesen válaszolt nekem. Mikor már fél órája beszélgettünk mondta, hogy adjam neki a telefonom. Rámondott egy üzenetet az üzenetrögzítőmre, ami így hangzott: „Szóval, ha felhívsz, és nem veszem fel, Ed Sheeran fog köszönni.”

9, Cara Delevingne

„Néhány éve hazautaztam megünnepelni a születésnapomat. Az egyik barátnőm Új-Zélandon élt és azért látogatott meg, hogy felköszöntsön. Csak egy napig maradhatott nálam, viszont a repülőm aznap sajnos késett. Leültem és sírni kezdtem. Próbáltam visszatartani, de nem sikerült. Aztán egy gyönyörű lány ült le mellém majd adott egy zsebkendőt. Megkérdezte jól vagyok-e, ezután pedig egy órán át beszélgetünk, vagyis hallgatta a történetem. Egy évvel később láttam meg a fotóját a neten és akkor esett le, hogy az a kedves lány, aki odajött, maga Cara Delevingne volt.

10, James Franco

James Franco megtanította nekem, hogyan kell megtankolni a kocsimat. A történet úgy zajlott, hogy a találkozónk előtt egy héttel kaptam meg a jogosítványom és nekem pont akkor kellett mennem tankolni. Viszont nem tudtam, hogyan kell. Hirtelen egy ismerős hang szólalt meg mögöttem, aki azt kérdezte, nincs-e szükségem segítségre. Mikor megfordultam James volt az.

11, Jack Black

Los Angeles utcáin sétálgatva a lányom azt mondta „Esküszöm, hogy az ott Jack Black”. Persze mi kételkedtünk benne, ám ő hangosan odakiabált neki 10 méterről, hogy „Te vagy Jack Black?” Megállt, megfordult és azt mondta: „Én vagyok!” Ezután odasétált hozzánk csinált pár képet a családommal, beszélgetett a férjemmel és kaptunk autogramot is.

12, Hayden Christensen

Egy nap maga Hayden Christensen tért be a báromba. Persze úgy tettem, mintha nem tudnám ki ő, majd mikor odavittem neki az italát, azt mondtam: „Az erő legyen veled, Ani!” Ezután mosolyogva azt monda: „És veled is!” Majd mikor távozott óriási jattot adott.

13, Natalie Portman

Siettem a suliba és mikor kifordultam az egyik sarkon szó szerint beleütköztem Natalie Portmanbe. Az összes cuccom kiesett a kezemből és a földre hullott. Ezután felkiáltottam „A fenébe! Elnézést!” De ő csak rám mosolygott, majd szép napot kívánt!

14, Joe Lynn Turner

Joe Lynn Turner egy szentpétervári hajón koncertezett 2011-ben. A barátommal akkor pont volt egy rock együttesünk és az édesapja megkérdezte segítenénk-e neki a hang beállításban. Amikor Joe megérkezett, feljött bemutatkozni, megköszönte a munkánkat és meghívott minket a felső szintre, ahol énekelni fog. Csodálatos volt, ahogy a Néva folyó mentén siklott a hajó és gyönyörű épületek vettek minket körül s hallgathattuk, ahogy egy igazi ikon énekel nekünk.

15, David Schwimmer

Egy chicagói kis színházban néztem egy darabot, és David Schwimmer ült mögöttem. Nem tudtam a színpadon zajló eseményekre figyelni, mert teljesen arra koncentráltam, hogy a Jóbarátok Ross Gellere, hogyan nevet mögöttem.

16, Dwayne Johnson

Dwayne Johnson soha nem hagyja cserben a rajongóit, még munka közben sem!

Ezt is olvasd el