KeződoldalÉrdekességekDöbbenetes módon osztották ki ezt a fiatal lányt, aki ezzel az üzenettel...

Döbbenetes módon osztották ki ezt a fiatal lányt, aki ezzel az üzenettel tette közzé képét!

-

Bizonyos emberek szeretik azt hinni, hogy nincs náluk kapósabb a világon. Ám ezt sokan rosszul gondolják, ami akkor ütközik ki a legjobban, ha ezzel próbálnak az internet világában érvényesülni. Pontosan ezt csinálta ez a fiatal lány is, aki valljuk be, nem a top 10-es kategóriába tartozik, mégis hatalmas önbizalommal írta eme képe alá, hogy: „Sajnálom színes bőrű fiúk, ezt csak a fehér pasik kaphatják meg!”

Képe és vele együtt üzenete is futótűzként kezdett el terjedni a világhálón. Több kultúra is verbuválódott, hogy reagáljon a lány kicsit sem bölcs posztjára.

1) Első hozzászóló egy színes bőrű fiatalember volt:
Az összes színes bőrű férfi nevében nyilatkozhatok, hogy teljes szívvel támogatjuk a döntésed.

2) Nem sokra rá reagált egy fehér bőrű férfi is:
Az összes fehér férfiember nevében kijelenthetem, hogy tiszteljük, becsüljük nagylelkűséged. Ám vissza kell utasítanunk eme gesztust, és arra kérnénk a mexikói férfiakat, hogy valaki fogadja el a felajánlást.

3) Hamarosan meg is jött a mexikói férfi válasza:
Az összes mexikói férfi nevében mondhatom, hogy léteznek olyan dolgok, amit még mi sem tudunk bevállalni. Talán az ázsiaiaknál több szerencséje lesz.

4) Ezután jött az ázsiaiak válasza:
Az összes ázsiai nevében kijelenthetem, hogy el kell utasítanunk eme szívélyes ajánlatot, kulturális okok miatt, illetve, mert gyakorolnunk kell a matekot, zongorázást meg persze a ninja mozdulatokat, lehetséges a muszlim férfiaknál többre mész.

5) Legutolsó sorban pedig a muszlim férfiak képviselője is megérkezett, aki azt írta:
Az összes muzulmán nevében szólhatok, hogy el kell utasítanunk ezt a remek ajánlatot, mivel köztudott, hogy a mi népünk, nem eszik disznót.

Hát, bizony ilyenkor mondják azt, hogy visszanyal a fagyi!

Ezt is olvasd el