KeződoldalCelebEmlékszel még Jáksó Lászlóra? Így néz ki napjainkban! Csont soványra fogyott!

Emlékszel még Jáksó Lászlóra? Így néz ki napjainkban! Csont soványra fogyott!

-

Jáksó László neve nem ismeretlen a magyar tévénézők számára, hiszen ő az az ember, aki a Heti hetes című műsort vezette. Igaz sajnálatos módon már eltűnt a nyilvánosság elől, ám most egy döbbenetes kép került elő róla, ami miatt rajongói nagyon aggódnak. A minap a Hot! magazin tette közzé a képet, amin egyértelműen lehet látni, hogy Jáksó László hihetetlenül lefogyott.

A műsorvezetőt megkérdezték, hogy van-e esetleg olyan dolog, ami miatt aggódnia kellene a rajongóinak, ám ő azt a választ adta, hogy semmi baja és makk egészséges. Egyszerűen azzal magyarázta hirtelen fogyását, hogy sokkal egészségesebben étkezik, amióta nincs a TV képernyőn.

„Reggel hatkor felkelek, tízkor pedig lefekszem, teljesen kipihent és kiegyensúlyozott vagyok. Ráadásul, miközben alszom, meg sem éhezem. Amikor elkezdtem vezetni a Heti Hetest, akkor szinte zörögtek a csontjaim. Aztán egyszer csak meghíztam! A műsor alatt kezdtem el követni azt a fajta életmódot, amikor éjszaka is nassoltam. Ettem csokit, pörköltet, ami éppen volt a hűtőmben. Ez nyilván komoly hízást eredményezett.” – nyilatkozta László.

Rajongói közül páran azt tanácsolták neki, hogy azért szedjen magára néhány kilót.

HOT! Magazin (@hotmagazin) által megosztott bejegyzés,

Az egyik reggeli műsorban volt vendég.

Íme, mikor a Heti Hetes című műsorban volt házigazda.

Egyszer szerepet kapott a Barátok Közt című magyar sorozatban is.

A Szombat esti lázban is szerepelhetett, mint zsűritag.

Jó pár éves kép róla.

Ezt is olvasd el