KeződoldalCelebÍgy néz ki most, a világ 13 leghíresebb mém szereplője!

Így néz ki most, a világ 13 leghíresebb mém szereplője!

-

Képzeld el, a legrosszabb iskolai fotód, ami a családi fotóalbumban van, most képzeld el, hogy a fotóalbum az internet. Számos ártatlan és átlagos ember fotója került fel az internetre, amiből természetesen sikeres mémek lettek. Egy illetőnek a képét többször is sikerült felhasználni. De ki tudja, hogy most hol vannak azok az emberek? Vajon mi az igazi nevük? Volt hasonló képük, ami ugyanígy sikeres mém lett? Ilyen és még ehhez hasonló kérdések lehetnek a fejünkben. Szóval, hogy a kíváncsiságotoknak eleget tegyünk, összegyűjtöttük a leghíresebb mém szereplőket, és utána jártunk, az életüknek.

Sam Griner.

2007-ben született meg a mém, miután Laney Griner feltöltött egy képet a fiáról, Sammy-ről. A mém kezdeti népszerűségnek örvendett az „I Hate Sandcastles” címmel, ami azt sugallta, hogy a fiú épp most tette tönkre egy másik gyermek homokvárát.

Zoe Roth

A kislány és az égő ház fényképét Dave Roth, 2004 januárjában tette közzé, ahol a tűzoltók megpróbáltak eloltani egy égő házat. Ahogy a tüzet fotózta véletlenül sikerült elkapni Zoe arckifejezését, aki ördögi mosollyal állt az égő ház mellett.

Chloe

KAftC, aki egy Youtube felhasználó, 2013. szeptember 12-én töltött fel egy videót, ami a „Lily’s Disneyland Surprise … AGAIN” címet kapta. A felvételen látható, hogy a két testvér, hogyan reagálja le, hogy ismételten Disneyland-be mennek.

Mia Talerico

Ez egy jelenet a Disney Channel egyik műsorából való, a „Sok sikert, Charlie!”.-ból. A kislány kifejező arcát, gyakran használják „Nem tudom” feliratot tartalmazó mémként.

Laina Morris

2012-ben Laina Morris Youtube felhasználó feltöltött egy webkamerás videót, ahol Justin Bieber „Friends” című dalának paródiáját készítette el személyre szabott szöveggel.

Doge

2010. február 23-án a japán óvodapedagógus, név szerint Atsuko Sato számos képet készített fogadott Shiba Inu kutyájáról Kabosu-ról, akinek személyre szabott blogot is vezetett.

Zeddie Little

A „nevetségesen fotogén srác” Zeddie Little a 2012-es „Cooper River Bridge Run” nevű futóversenyen vett részt. Amikor megjelent róla a mém Zeddie ezt mondta: „Igazán nagy megtiszteltetésnek tartom, hogy egy humoros vicc részese lehetek.”

Michael McGee

2014. március 2-án felkerült egy fotó a Reddit-re, amire ezt a feliratot írták: „Próbálj meg visszatartani egy békegalambot a lány mellett, aki tetszik.” Megkérdezték tőle, bánja-e, hogy nem futott be nagyobb karriert a neten, erre azt válaszolta: „Kár, hogy nem védettem le a képet, mert sok pénzt szedhettem volna vele össze.”

Maggie Goldenberger

„Ermahgerd” mémje először 2012. március 14-én jelent meg, az „Egy könyvtulajdonos mosolya …” címmel.

Kyle Craven

A fickó a képen valójában nem Brian, hanem Kyle Craven. A képet először 2012. január 23-án tette közzé Kyle barátja, amit azóta sok más feliratú mémként hasznosítottak.

Silvia Bottini

A „hatalmas világprobléma” mém női szereplője valójában egy díjnyertes olasz színésznő.

Grumpy Cat

A Grumpy Cat eredeti nevén Tardar Sauce egy nőstény házi macska és internetes híresség, aki mogorva „arckifejezésével” vált híressé.

Blake Boston

Az első ismert időpont, amikor a kép megjelent a Reddit-en, 2011. január 21-e volt. A fiatalember, „Weezy B.” néven vált ismertté a neten, akinek több mémje is született már.

 

Ezt is olvasd el