KeződoldalCelebEmlékeztek még Oláh Ibolyára? Így néz ki 40 évesen!

Emlékeztek még Oláh Ibolyára? Így néz ki 40 évesen!

-

Nagyjából 14 évvel ezelőtt láthattuk először Ibolyát megjelenni a Megasztár című tehetségkutatóban, amit a TV2 csatorna rendezett meg. Ibolya most januárban töltötte be a negyvenedik életévét. És a legújabb képet hoztuk el róla.

A füstös hangú Oláh Ibolya Nyíregyházán született, mivel a szülei magára hagyták, ezért árvaházba került. A tiszadobi gyermekotthonban nevelkedett, zöldség- és fűszernövény-termesztő iskolát szerzett magának. Már többször próbálkozott különböző tehetségkutatókban, ám mindig csalódás lett a vége. Majd elhatározta, hogy jelentkezik a Megasztárba és bizony megtörtént a csoda, mert egészen a döntőig menetelt előre. Olyan jól teljesített, hogy egyedül Tóth Vera tudta csak őt „legyőzni”.

Miután véget ért a verseny, pár dalt még hallhattunk tőle, például ő énekelte el a Magyarország című dalt, amitől minden embernek borsódzott a háta. Ezek után teljesen eltűnt a köztudatból, egészen idáig, mivel most egy másik énekesnő képén látható újra.

Keresztes Ildikó volt az a szerencsés, akivel összetalálkozott egy közös fellépés alkalmával. Ildikó képes volt rávenni Ibolyát, hogy csináljanak egy közös képet. Keresztes nem habozott, megosztotta a képet Instagram oldalán. Az eltűnt énekesnő szemmel láthatóan is sokat dobott le magáról. és több tetoválása is lett.

Ildikó Keresztes (@keresztesildikokeri) által megosztott bejegyzés,

Még a tavalyi év során jelent meg róla pár új kép, amit ő maga osztott meg. Ibolya annyira nem kedveli a feltűnést, ezért nem is oszt meg magáról képet Instagramon. Nagyobb esély van arra, hogy személyesen találkozz vele, minthogy új képet posztolna magáról.

Sokan remélik, hogy egyre többször lesz látható majd a TV képernyőkön és Instagramon is egyaránt. Mivel nagyon szeretik a hangját, ezért többen számítanak majd arra, hogy bizonyos műsorokban megjelenik.

Ez a kép a 2014-es Eurovíziós dalfesztivál válogatóján készült:

2012-ben koncertet adott a beteg gyermekekért.

Egy különleges művészlélek:

Bizony, ez már egy nagyon régi kép róla, hiszen nincs a nyakán a tetoválás.

Ezt is olvasd el