KeződoldalÉrdekességekEz a négy csodálatos fotó igazolja, hogy a természet alkotja a legvarázslatosabb...

Ez a négy csodálatos fotó igazolja, hogy a természet alkotja a legvarázslatosabb dolgokat!

-

Jani Ylinampa, egy nagyon tehetséges finn származású természet fotós, aki imádja a természetet, és mindenhogy szeret róla képet csinálni, legyen az nappal vagy éjszaka, vagy különböző évszak. A férfi Rovaniemi városában lakik, ami Finnországban található. Egyértelmű miért szerette meg a természet fotózást. Finnország tele van csodálatosabbnál-csodálatosabb természeti dolgokkal, az északi fénytől kezdve, a döbbenetesen szép naplementén át, az erdőkig, hegyekig.

Mindezek a dolgok szerves részét képezik Jani munkásságának. Instagram oldalán megtalálható, hogy mennyi meseszép tájnak volt már szemtanúja. A férfi már majdnem 15 éve csinál képeket, ám a Kotisaari-sziget az egyik kedvenc helye, amit egyszerűen imád fotózni. Mivel egy drón is van a birtokában, ezért nemes egyszerűséggel tudott a szigetről felülnézetből pár képet lőni, különböző évszakokban.

Tavasszal.

Így néz ki tavasszal, ez a nagyon helyes és bájos kis sziget.

Nyáron

Valószínűnek tartom, hogy bárki szívesen elmenekülne ide a szerelmével, a nagy és forgalmas világ elől.

Ősszel.

Ez a hely még ősszel is csodálatos, biztosra vehetjük, hogy a szigetet körülvevő erdős rész, amit mi nem látunk, csodálatos színekben pompázik, amit erről a kis helyről öröm lehet végignézni.

Télen.

Nincs is jobb, mint a befagyott vízen korcsolyázni, és egy bögre forró csoki, vagy tea mellett gyönyörködni a nagy hópelyhekben.

Ezt is olvasd el