KeződoldalCelebEmlékszel még a Xena sorozat harcos hercegnőjére? Így néz ki most!

Emlékszel még a Xena sorozat harcos hercegnőjére? Így néz ki most!

-

Egy generáció nőtt fel a Xena és a Herkules sorozatokon. Egy hercegnő, aki puszta kézzel elbánik szörnyekkel, banditákkal és miegymással. Az őt játszó színésznő neve Lucy Lawless. Nem hiszem, hogy be kellene mutatni. Furcsa mód, a sorozat végével ő is eléggé eltűnt a média szeme elől. Egészen mostanáig.

Gondoltuk megmutatjuk, hogy tengeti a mindennapjait az ex-amazon.

A Xena nevű sorozat hat éven keresztül volt műsoron. 2005-ben ért véget, ahol is Xena és Gabriel is meghaltak, de a túlvilágon tovább folytatták harcos kalandjaikat. A finálé óta már több, mint 17 év telt el és azóta a színésznőknek nincs híre.

Lucy szerepet kapott pár hasonló sorozatban, mint például a „Herkules és az amazonok”. Ezzel a filmmel indult be anno a színésznő karrierje. Első körben Vanessa Angel-t szerették volna Xena-nak, de egészségügyi okok miatt a szerep Lucy-ra szállt.

Játszott a Spartacus-ban, valamint annak előzménysorozatában is a „Spartacus: Az aréna isteneiben”.

2001-ben két epizódra szerződést írt alá az X-akták sorozatban. 2002-ben egy kis szerepet kapott a Pókember című filmben, amiben egy rockerlányt alakít. Nem voltak valami elsöprő szerepek.

Az 50 éves színésznő férjhez ment és három gyermeket szült. Ha teheti, elvállalja azokat a szerepeket, amiket neki kínálnak. 2012-óta Greenpeace aktivista lett belőle.

Te nézted a sorozatot? Írd meg kommentben!

Ezt is olvasd el