KeződoldalÉrdekességekÍme, 5 igaznak bizonyult tény, hogy a lány barátnőkkel mindig csak a...

Íme, 5 igaznak bizonyult tény, hogy a lány barátnőkkel mindig csak a baj van!

-

Mindannyiunknak van egy olyan barátnője, aki olyan közel áll hozzánk, mint a saját testvérünk. Bízunk benne, hogy a titkaink biztonságban vannak nála, és mindaz, ami velünk történik az életünkben, neki elmondhatjuk és ellát minket hasznos tanácsokkal. Ám sajnálatos módon, az idő múlásával észreveszed, hogy egyre kevesebbet kommunikáltok egymással, mert a barátnőd egyre rosszabbul kezd el veled viselkedni, amit nem értesz.

Elhoztunk nektek 5 okot, hogy miért ne legyen életre szóló barátnőd.

Elmondod neki milyen új sikereket értél el, tanácsot kérhetsz a jövőre vonatkozóan, de szinte meg sem hallgat, és azt mondja, hogy a te eredményeidben nincs semmi különleges.

Mesélsz neki arról a fiúról, aki tetszik, de ahelyett, hogy örülne neked, elkezd panaszkodni a magányos életéért és, hogy mennyire szerencsétlen mindenben.

Új hajszíned vagy táskád van, biztos lehetsz benne, hogy egy héttel később azonos változásokat észlelsz rajta. Ez azért van mert irigy rád.

Szeretnél új dolgokat kipróbálni, és csinálni valamit az életben, mert úgy gondolod, hogy sikeres és boldog lehetsz. De az utolsó pillanatban úgy döntesz, hogy beszélsz a barátnőddel, aki valamilyen okból kifolyólag elkezd lebeszélni a dologról, és meg akar győzni, hogy az életed úgy jó, ahogy van.

Már zavarban vagy, ha elmondod neki milyen sikereket értél el, mert úgy érzed, hogy csak elrontja a hangulatodat. Ő képtelen örülni a te boldogságodnak.

Ezt is olvasd el