KeződoldalÉrdekességekMostanáig, senki sem tudta, mennyi idős Fekete Pákó! Mi viszont kiderítettük a...

Mostanáig, senki sem tudta, mennyi idős Fekete Pákó! Mi viszont kiderítettük a titkot!

-

Valamilyen oknál fogva nem hallunk szinte semmi újdonságot Fekete Pákóról. Fogalmazhatnánk úgy is, hogy totálisan felszívódott, és még a TV-ben sem lehet látni. Viszont nem is olyan régen, interjút adott, és részletesebben elmesélte, hogy mit is csinál manapság, hogyan alakul a kis élete és így tovább.

Ebből az őszinte interjúból az is kiderült, hogy egy Csongrád megyei általános iskolai tanárnővel van együtt és a hölgyet Gyöngyinek hívják. Sőt mi több, arra is fény derült, hogy Pákó, szakácsnak tanul az egyik helyi étterembe, és azzal próbálja alakítani az útját, illetve jövőjét is.

Ám most egy nagyon érdekes kérdés jön, ami úgy hangzik, vajon mennyi idős Fekete Pákó?

PicsOfTheDay (@picsoftheday001) által megosztott bejegyzés,

Fekete Pákó, eredeti nevén, ami egyébként magyar embernek teljesen kiejthetetlen, Lapite Oludayo Babanide Oludatrion Olapite nem sokkal ezelőtt ünnepelte meg a születésnapját szerelmével, aki egy szülinapi tortával is meglepte őt.

Az ex didikirály, fel is tette ezt a csodás képet az Intagram oldalára. A tanárnővel most már több, mint fél éve találkoztak először, pontosan abban az étteremben, ahol Pákó tanul, illetve dolgozik.

Pákó elmondása szerint hamarosan 50 éves lesz. De információink szerint az még csak később lesz, hiszen most még a 49-et töltötte be.

További képek a szerelmespárról. A boldogság lerí az arcukról.

Egy kisebb családi összejövetel, ahol megy a sütés, no meg a főzés is.

Kimentek egy pihentető piknikre a Margit-szigetre.

Egy gyors vasárnapi laza ebéd.

Ezt is olvasd el