KeződoldalCelebÍme, a 10 leggazdagabb gyerek Youtuber, akik millió dolláros összegekre tettek szert!

Íme, a 10 leggazdagabb gyerek Youtuber, akik millió dolláros összegekre tettek szert!

-

A videokészítésnek több ember is hálás lehet, hiszen többen hihetetlen vagyonra tehettek szert általa. Már jó pár olyan Youtube felhasználó van, akik gyerekként kezdték a pályafutásukat, de ma már felnőtt emberekként élik mindennapjaikat. Most számos olyan fiatalkorú gyereket gyűjtöttünk össze, akik híressé váltak csupán néhány videó feltöltésnek köszönhetően. Ha meghallod, hogy mennyi pénzt keresnek ezek a gyerekek, totál dobsz egy hátast.

Morgz

Morgan Hudson egy angol származású 12 éves fiú, aki még 2014-ben kezdett el videókat csinálni. Csatornáján különböző kategóriájú videót láthatunk, és ennek köszönhetően rengeteg ember megkedvelte a fiatalt. 2016-ban otthagyta a tanulmányait azért, hogy minden erejét bevetve a videózásra tudjon koncentrálni. Mivel nem sok ilyen jól fizető munka van a világon, ezért megértjük, hogy emellett döntött. A fiú jelenlegi vagyon 300.000 dollárt kóstál.

Johnny Orlando

Johnny a saját maga által írt dalainak, illetve szüleinek köszönhetően szerzett a youtube-on hírnevét. Johnny szülei nagyon sok pénzt fektettek bele, fiúk hírnevébe, ami, mint kiderült nagyon jó döntés volt. Johnny csatornáján több, mint másfél millió feliratkozó van.

EthanGamer

Ethan egy 10 éves angol kisfiú, aki nagy részben videojátékokkal foglalatoskodik. Csatornáját 2013-ban indította és jelenleg, több, mint 1.400.000 feliratkozója van. Ethan a youtube hirdetésekből befolyt összegek mellett, sok pénzt zsebel be különféle szponzorált tartalmakból. Körülbelül 1 millió dollárra tehető éves bevétele, amibe nem tartozik bele az ethangamertv-s termékekből származó összeg.

Jacob Sartorius

Jacob egy fiatal zenészpalánta, akit nem csak youtube-on, hanem a musical.lyn és az instagram-on is sokan követnek. Két külön csatornát vezet, egyiken a zenéit a másikon a vlogjait ossza meg a rajongóival. A fiú most 14 éves de bevétele meghaladja az 1.2 millió dollárt, amit többnyire youtube-on megosztott zenéinek tudhat be.

Tanner Fox

Tanner 17 éves, amivel ő a legidősebb a mai listánkon. A fiú egy szponzorált rolleres, de ezen felül youtube-on rengeteg pénzt zsebel be. A srác egy nagyon drága gtr tulajdonosa, úgyhogy következtethető, hogy pontosan emiatt utálják őt sokan. 2016-ban több, mint 600.000 dollár bevétele volt, csak a youtubbal, de teljes vagyona körülbelül másfél millió dollár.

Toys And Me

Tiana egy 9 eves kislány, aki édesapjával karöltve csinál videókat, más gyermekeknek. Nem is olyan régen haladta meg az 5 millió feliratkozót a csatornája, és körülbelül napi 16.500 dollárt keres ezekkel a videókkal. Tiana és családja sikeresen tudtak venni maguknak egy új házat, amibe be is költöztek, valamint édesapja tudott venni magának egy Mercedes-t is. Tiana bevétele körülbelül 3.5 millió dollár.

MattyBRaps

Matty 2010-ben töltötte fel legelső Youtube videóját, amit sokan úgy gondolunk, hogy egyáltalán nem bánt meg. A fiú többnyire híres zenészek számait dolgozza fel és tölti fel csatornájára. Körülbelül 8 millió feliratkozója van a csatornának, nézettsége pedig hamarosan eléri a 4 milliárdot. A fiú vagyona kb. 4 millió dollárra tehető.

EvanTubeHD

Evan családbarát videókat készít édesapjával, amiben különböző játékokat prezentál. A fiú ezen felül plusz két csatornát vezet, amivel sikeresen megtriplázta a Youtube videókból befolyt összeget. Nagyon fiatal még csak 11 éves, ám bevétele meghaladja az 5 millió dollárt.

Toy Freaks

2016-ban robbantak be ennek a csatornának a főszereplői, akik név szerint Victoria, Anabelle és édesapjuk. A legnépszerűbb videóik a „bad baby” videók, ahol a lányok, és az apuka is, egy rosszcsont, valamint neveletlen kisgyermek szerepet alakítanak. A műhányástól kezdve, a csokis paradicsom evésen át mindenféle butaság fellelhető, ami voltaképpen nem tanít semmi hasznosat. A lányok bevétele 8 millió dollár, és ez nem is annyira meglepő tény, hiszen egy „bad baby” videó, több száz milliós nézettséget is képes elérni.

Ryan ToysReview

A kisfiú csatornájában voltaképpen semmi érdekfeszítő nem található, de csatornája teljes nézettsége valahogy mégis képes volt elérni, hogy több, mint 11 millió dollárt kóstáljon. Ryan mindenféle játékokkal játszik, amit a szülei levideóznak, és ez épp elegendő ahhoz, hogy ő legyen a leggazdagabb fiatalkorú Youtube-on.

Ezt is olvasd el