KeződoldalEmberek15 édesanya, aki bizonyítja, hogy az anyák a legerősebbek ezen a bolygón

15 édesanya, aki bizonyítja, hogy az anyák a legerősebbek ezen a bolygón

-

Sokan nincsenek tisztában azzal, mennyire meg tudja viselni egy-egy terhesség az édesanya testét, sokukon maradandó nyomot hagyva. Persze ez nem mindenkire igaz, van, akin szinte meg sem látszik. De ez mind mellékes! Mindig csak az a fontos, hogy a baba egészséges legyen!
Vannak azonban olyan édesanyák, akik e nyomok miatt úgy érzik, elvesztették korábbi szépségüket, alakjukat. Az alábbi 15 anya nagyon jó példa arra, hogy igenis, ez nem egy olyan dolog, amit szégyellni kellene, hiszen ezek a boldogság nyomai.

1. „A méhemben 10 gyermek növekedett, de csak 5 született meg. De ez is csoda, nem gondolod?”

2. „Ilyen az alakom 4 hónappal a szülés után. De nem számít, csak az, hogy szerethetem a kisfiamat!”

3. Együtt boldogok!

4. „Szerettem volna egy őszinte fotót az újszülött gyermekemmel.”

5. „Minden nap megkérdezik tőlem más anyák, hogy hogyan tudtam visszanyerni a régi alakomat. Az igazság az, hogy sehogy! De nem is bánom!”

6. „A terhességem után nem tudtam visszanyerni a korábbi súlyomat, de nem is érdekel, mert már megszoktam így magam!”

7. Egy boldog pillanat!

8. Egy kivételesen erős édesanya! Amputálni kellett a lábát, daganatos volt és mindezek után három gyermeknek adott életet.

9. „Így nézek ki egy héttel a szülés után.”

10. „Úgy érzem, minden egyes szülés közelebb visz a testemhez. Persze, néhány kilóval nehezebb vagyok, de ez az anyai test szépsége.”

11. „Így nézek ki most és ilyen is maradok. Túl sok időt és energiát fektettem abba, hogy visszanyerjem a régi alakomat.”

12. „Egy nappal a szülés után. A hasam még mindig duzzadt a benne lévő folyadék miatt, a bőröm és az izmaim megnyúlottak és a méhem sosem volt még ekkora.”

13. „Harminchat órával a szülés után: az anya fáradtan küzd tovább, a babák alszanak, mellbimbók fájnak, a könny és a tej folyik.”

14. „A fotóink nem feltétlenül tökéletesek, amikor megosztjuk őket. Nem kell tökéletesnek lennünk ahhoz, hogy szeressenek. A testünknek sem kell tökéletesnek lennie ahhoz, hogy jelentsen valamit. És az életnek nem kell tökéletesnek lennie ahhoz, hogy jó legyen.”

15. „Soha nem fogom megérteni, hogy miért tekintik gyengének és törékenynek a nőket. A nők nagyon is erősek. És az anyák… az anyák a legerősebbek ezen a bolygón.”

Ezt is olvasd el