KeződoldalÉrdekességekMiért lehet jó party egy "rossz lány"?

Miért lehet jó party egy „rossz lány”?

-

A komplex emberek mindig az élet legfontosabb dolgait tartják fontosnak. Az ilyen embereknek kevesebb barátjuk van, de azokra mindig számíthat mert megbízható emberek.

A „komplikált” nők általában a sors ajándékai lehetnek. Természetükből fakad, hogy megértsék, mennyire értékesek ezek a „rossz” tulajdonságok.

Kimondja, amit gondol. Nem azért mondja, mert azt akarod hallani. Lehet velük közvetlenül, egyszerűen is beszélni. Tippelések, sejtetések nélkül. A legtöbb nő nem szereti az ilyet, de a férfiak igen!

Tudja, hogy mit jelent a tisztelet. Ezt a tiszteletet nemcsak magának hanem a barátainak és rokonainak is követeli. Tudja, hogyan kell ezt kimutatni. Viszont, ha tiszteletlenül bánunk velük, akkor számíthatunk megtorlásra.

Szeret és jól tud vitatkozni. Tud érvelni. Jól. Élvezi a tényt, hogy jobban megismer olyan oldaladról is, amit csak a haraggal és a hirtelen fellépő dühvel tud kihozni belőled.

Tisztelni kell a szabad idejét. Nem az a fajta nő, aki felhívogathatsz a munkahelyén, hogy ne unatkozz. Nem lehet őt korlátozni. Hagyni kell a barátaival, rokonaival. Féltékenykedés kizárt…

Segít előre haladni. Ez egy olyan nőtípus, aki támogat és segít. Nem hátráltat. Ez egy nagyon fontos dolog, a közös életben. Kell, hogy mindig melléd álljon.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezt is olvasd el