KeződoldalCeleb6 sztárpár, aki hatalmas port kavart a rajongók körében, hiszen kapcsolatukra példaként...

6 sztárpár, aki hatalmas port kavart a rajongók körében, hiszen kapcsolatukra példaként tekintettek!

-

Mindannyian egy igaz és örök szerelemről álmodunk, ami pont olyan, mint a mesékben. Néhány sztárpár is pontosan ezt gondolta magáról, vagy lehetséges, hogy a rajongók sulykolták ezt beléjük, ám sok évnyi együttlét után, úgy határoztak, hogy külön utakon folytatják tovább életüket. Nehéz leírni a frusztrált rajongók érzéseit, az ő kapcsolatukat tartották követendő példának. Most összegyűjtöttünk 6 olyan sztárpárt, akiknek a válása hatalmas port kavart a rajongók körében és a hírességek világában is.

Channing Tatum és Jenna Dewan.

A fiatalok még a Step up című film forgatásán ismerkedtek meg, majd hamar egymásba is szerettek és 3 éven belül össze is házasodtak. 9 éven át éltek békében, boldogságban és szerelemben, még egy közös lányuk is született, Everly, aki ma már 5 éves. Ám nem olyan régen bejelentették, hogy külön utakon folytatják tovább az életüket.

Szergej és Matilda Shnurov.

Shnurov Sergey (@shnurovs) által megosztott bejegyzés,

A kapcsolatuk egy romantikus film történetéhez hasonlított: egy rosszfiú, aki találkozik egy egyszerű lánnyal, majd beleszeretnek egymásba és boldogan élnek, míg meg nem halnak. De kiderült, hogy nem minden mesének boldog a vége.

A zenész, miután elvált feleségétől rajongói látták, hogy egyre jobban változik meg, szomorúbb lesz, magába roskadó stb. A zenész több verset is írt, aminek múzsája nem más volt, mint volt felesége.

Jennifer Aniston és Justin Theroux.

Jennifer Aniston Fans (@jenniferanistononline) által megosztott bejegyzés,

A színésznő rajongói úgy vélték, hogy Brad Pitt-tel való válása után még mindig boldogságra lelhet Justinnal, ám kapcsolatuk nem tartott sokáig. A színészek két és fél évig bírták egymás mellett, majd úgy döntöttek elválnak.

@justintheroux által megosztott bejegyzés,

Jen és Justin nem tudott osztozni a közös kutyájukon, így a színész új kisállatot fogadott örökbe: egy nehéz sorsú pitbullt. Theroux nyilvánvalóan a kutyában talált valódi barátra és társra.

Chris Pratt és Anna Faris

A két színész hihetetlen módon találkozott egymással. 2007-ben Anna még, Ben Indra felesége volt, ám 2009-ben már Chrisnak mondta ki a boldogító igent. A házaspár a tavalyi évben döntött úgy, hogy külön válnak, ám rajongóik még mindig abban reménykednek, hogy egyszer még össze sodorja őket az élet.

chris pratt (@prattprattpratt) által megosztott bejegyzés,

Chris Pratt továbbra is jó és figyelemre méltó apának, mert rendszeresen van együtt kisfiával.

Alicia Silverstone és Christopher Jarecki.

A színésznő és a zenész 2005-ben házasodtak össze és igyekeztek a magánéletüket nem a nyilvánosság előtt élni. Ám hirtelen bejelentették, hogy elválnak egymástól, pedig semmi jel nem utalt arra, hogy bármi baj lenne köztük. Hiszen mindenben támogatták egymást. A mai napig nem tudjuk, miért döntöttek úgy, hogy külön jobb lesz nekik, mint együtt.

Alicia Silverstone (@aliciasilverstone) által megosztott bejegyzés,

Ewan McGregor és Yves Mavrakis

Az egyik legerősebbnek mondott párkapcsolat Hollywoodban, ezért érte sokként a rajongókat, mikor a pár bejelentette, elválnak. 22 évnyi boldog házasság után írták alá a válási papírokat. A párnak négy közös gyermeke van.

Ezt is olvasd el