KeződoldalCelebEgy internetes szavazás alapján, ő a világ legszebb kislánya!

Egy internetes szavazás alapján, ő a világ legszebb kislánya!

-

Mofe Bamuyiwa egy nagyon tehetséges fotós, aki már több gyönyörű kislányról csinálhatott portfóliót. Ám nem csak kislányokat, hanem felnőtt nőket is fotóz, sőt több rendezvényre is meghívják, például esküvőkre, hogy készítsen a lagziról képet. Több, mint százötvenezer követője van a fotósnak Instagramon, ahol meg lehet tekinteni, milyen zseniális munkája van, és, hogy hány ember életébe lát bele, csupán a fényképezés által. Egyik nagy felfedezettje most Jare, aki teljesen elvarázsolta az internet népét, és hogy miért? Nézzétek meg ti magatok!

Jare Ijalana egy 5 éves nigériai kislány, akit a világ legszebb kislányai közé sorolnak. Nem is csoda hiszen hatalmas sörény jellegű haja van, és sötét szeme, ami minden embert rabul ejt, ha egyszer belenéz. A lánynak majdnem százezer követője van Instagramon.

Nincs szükség semmilyen kozmetikai termékre, hogy gyönyörű legyen.

Kíváncsiak lennénk azért, hogy ez a kis szépség, hogy nézne ki, ha mosolyogna.

A szülei biztos büszkék rá, és el tudjuk képzelni, hogy felnőttként is ugyanilyen, ha nem, még szebb lesz. Ám jó pár ember úgy gondolja, hogy van tőle sokkal szebb kislány is a világon, akiket most el is hoztunk nektek, hogy megnézhessétek és véleményt alkothassatok, hogy igaza van-e azoknak, akik szerint nem ő a legszebb gyermek a világon?!

Anna Pavaga

Anna egy nagyon híres orosz gyerek modell, aki annak ellenére, hogy még csak 7 éves, rengeteg fotózáson vett részt. A kislány Szentpéterváron él családjával, akik mindenben támogatták őt, hiszen nagyon egyedinek tartották ők is illetve az ügynökségek is.

Instagramját majdnem 500.000-en követik, szóval megállapítható, hogy sokan odavannak a kislányért. Az édesanyja nem erőlteti rá a modellkedést, így marad ideje minden másra, tornára, balettre, barátaival való játékra, egy szóval gyereknek lenni.

Anastasia Knyazeva

A kislány ugyanannyi idős, mint Anna. Instagramját hihetetlen, de majdnem másfél millió ember követi, ami hatalmas számnak minősül, úgy, hogy még csak ismétlem, hét éves. A kislányt rendszeren viszik fotózásra, és jó pár magazin címlapján is feltűnt már, sőt, gyermekruhákat is reklámozott bizonyos márkáknak. A kislánynak annyira angyali arca van, hogy emellett szinte senki sem tud szó nélkül elmenni.

Thylane Blondeau

Igaz Thylane, már nem annyira kislány, mint amennyire a képen látszik, mert ő már 17 éves, de magasan ő tartja a rekordot, ugyanis neki sikerült majdnem két és fél millió követőt összegyűjtenie Instagramon, amivel nem is csoda, hogy kivívta a leggyönyörűbb lány címet. Annak idején is, ahogyan napjainkban is rengeteg felkérést kapott. Több modellügynökséggel is dolgozhatott együtt gyerekként is, sőt több neves cég reklámarca volt. Valóban szép kislány volt, és ezt valószínű a mai napig mindenki így gondolja.

Ezt is olvasd el