KeződoldalÉrdekességek6 dolog, ami alapján arra következtethetsz, hogy már nem szeret téged

6 dolog, ami alapján arra következtethetsz, hogy már nem szeret téged

-

A tudósok ragaszkodnak ahhot a tényhez, hogy az érzéseink és a szeretet fejlődésének logikája szorosan kapcsolódik a testünk biokémiai folyamataihoz. Még akkor is, ha ezt a csodálatos szenvedélyes érzést szeretnénk örökké tartani, ám testünk nem tud megbirkózni vele. Eufóriát érzünk, mikor beleszeretünk. A tudósok úgy vélik, hogy a szenvedély által kiváltott eufória nagyon hasonlít ahhoz az érzéshez, amit a szenvedélybetegek éreznek a gyógyszer újabb adagjának bevétele után. Ez a hatás azért jelentkezik, mert az agy és a mellékvesék noradrenalin hormont termelnek. Ugyanez a hormon keletkezik bizonyos opiátok után. A szerelmes ember úgy érzi, hogy egyre többet kell találkoznia partnerével, mert meg akarja tapasztalni ezt az érzést.

Viszont ez az érzés egy idő után elmúlik… Honnan érezhetjük ezt? Íme 6 tipp

1. Már nem érdekled. Nem érdekli merre jártál, hol és kivel. Nem akar melletted maradni, inkább ürügyet keres, hogy elmehessen valahova.

2. Valaki másra összpontosít. Nem figyel rád annyira. Hiába veszel csini új ruhát, észre sem fogja venni. Ha szeretne, figyelne rád.

3. Nincs kedve beszélgetni veled. Másokkal humorizál és jó fej, de veled  ilyen „mindenmindegy” stílusban beszél.

4. Nem szakít időt rád. Mindig van valami fontosabb elfoglaltsága. Ez egy idő után rendszeres lesz.

5. Jelentéktelen dolgokon veszekedik veled. Nincs türelme hozzád már többé.

6. Nem akar már megmagyarázni neked semmit. Azért késett…mert csak. Veszekedni sem feltétlenül áll le veled. Nem érdekli az egész.

Mit gondoltok? Írjátok meg kommentben a véleményeteket!

 

Ezt is olvasd el