KeződoldalÉrdekességek14 alkalommal nyerte meg a lottót ezzel a módszerrel! Íme, a titok!

14 alkalommal nyerte meg a lottót ezzel a módszerrel! Íme, a titok!

-

Vajon ez más embereknek is sikerülhet?

Stefan Mandel egy román származású közgazdász pozícióban dolgozó férfi, aki rengeteg évet foglalkozott azzal, hogy végre meglelje azt a módszert, mellyel megnyerheti a lottó főnyereményt. Kezdetben a rendszer gyengeségeire állt rá, kifigyelte, hogy egy bizonyos összeget meghaladva, megéri megtenni az összes kombinációt, amit csak lehetséges. Persze ehhez a matematikát is elő kellett venni, ugyanis ki kellett számolnia, mi mennyiből jön ki, és nem kevés pénzt kell ebbe befektetni.

Kezdetben a barátaival együtt próbálták meg használni a módszert Romániában. Öt és fél millió forintnak megfelelő összeget fordított a lottószelvényekre. Természetesen megnyerte a főnyereményt, és egy millió forintnak megfelelő tiszta haszon jött be neki belőle. A pénzből elköltözött Ausztráliába.

De nem hagyta abba itt a történetet, azon a vidéken is tovább formálta és finomította egyszer bevált módszerét, és így alkotott meg egy számítógépekből és nyomtatókból álló rendszert, melyek segítettek neki behúzni a nyertes számokat a szelvényen. Ezen technika segítségével képes volt összesen 12 alkalommal megnyerni a lottó főnyereményt. Erre a lottó társaság változtatott a szabályokon úgy, hogy ne lehessen több száz darab szelvényt egyszerre megvenni, és azokat géppel kitölteni.

Stefan ezt követően Amerikában kereste fel azokat a lottózókat, ahol a megnyerhető pénzösszeg meghaladta az összes kombinációba való befektetést. Ezek után még egy céget is alapított, és több embert is felvett, akiknek az volt a feladata, hogy lottó szelvényeket nyomtassanak ki.

Ezzel a módszerrel pedig elvitte az összes lehetséges főnyereményt, 7 millió darab szelvénnyel. Amikor ezzel a módszerrel nyert, teljesen legálisan járt el, ám a vége mégis csak per lett belőle.

Az incidens óta Amerikában betiltották a férfi technikáját, sőt az sem kizárt, hogy az összes országban e szerint jártak el.

Ezt is olvasd el