KeződoldalKapcsolat14 fontos dolog ahhoz, hogy megtaláld az igazit!

14 fontos dolog ahhoz, hogy megtaláld az igazit!

-

A tökéletes párt megtalálni nagyon nehéz feladat. Más-más igényeink vannak, ami nem feltétlenül egyezik a partnerével. Nehéz megtalálni az aranyközéputat, hogy mi a jó nekünk és mi a jó a párunknak. De a társunkat sem szabad megváltoztatni, mert nem lesz ugyanaz az ember, akit megszerettünk. Viszont mi összegyűjtöttük, hogy melyek azok a legfontosabb tényezők, amiket a nők figyelembe vesznek egy párkapcsolat során.

Egy társkereső alkalmazás adná magát, de sajnos a statisztikák szerint ez az esetek 30%-ban vezet csak sikerre. Sokan mondják, hogy akkor jön el az igazi, amikor itt az ideje. Ezt a dolgot sürgetni nem lehet.

Az objektív gondolkodásmód nem feltétlenül jó. A gyakorlatiasság is alul értékelt. Nem olyan lesz, mint egy romantikus filmben. Ritkán látni olyat, hogy esőben állva csókolózik két ember…

Legyen hasonló életcélotok, de jó ha kiránt néha a komfortzónából. Nem baj ha kicsit más mint te. Belevihet olyan dolgokat az életedbe, amikről nem is tudtad, hogy szereted…

Önmagad lehetsz mellette. Mindkét oldalatokat el kell, hogy fogadjátok. A jót és a rosszat is. Nem jó, ha folyton megjátszod magad.

Ne akarj azonnal megházasodni. Ez egy erőltetése a dolognak. Soha ne keress házastársat. Keress valakit, akivel jól érzed magad…. a többi meg majd jön.

A nők jobban értékelik a jó humorérzékkel rendelkező embereket, mint azokat, akik külsőre jól néznek ki. Tapasztalataik alapján a jó humorérzék a magas intelligencia jele. A boldog házassághoz nem kell más, mint remek humorérzékkel rendelkezni és érteni a vicceket.

Sok férfi szereti támogatni feleségét a nehéz időszakokban is, mert egyfajta védelmezőnek érzi magát szeretett hölgye oldalán. Úgy érzik semmi sem akadály, ha összefognak és közös erővel próbálják megoldani a problémákat. Ha jó hírrel szolgál a nő, férfi elismerően és büszkeséggel eltöltve megdicséri.

Nem baj, ha néha vitatkoztok. Ez is egy fontos része a kapcsolatnak. Elkerülhetetlen. A lényeg, hogy okosan kell érvelni. Ez sokat elárul a másikról.

Fontos, hogy beszélgessetek. A problémákat meg kell tudni beszélni. Ha elhallgatjátok, akkor csak rosszabb lesz.

Érezd úgy magad mellette, mint a világ legszerencsésebb embere. Érezd magad hálásnak, hogy veled van!

Legyen számodra izgalmas. Izgalmas a munkája, a hobbija vagy az életstílusa.

A külső igen számít! Ez táplálja a vonzalmakat. Kell, hogy vonzódj hozzá…különben pikk-pakk ki fog hűlni a dolog.

Legyetek elkötelezettek mindketten a kapcsolatra. Ha látod, hogy számít Rád és arra, hogy ott vagy neki…az mindig jó!

Érzed belül. Furcsa de egy hatodik érzék mutathatja, ha megtaláltad az igazit! Csak engedd szabadjára az érzéseid.

Barátok és a családtagok is látják rajtad a boldogságot. Fel fog tűnni nekik, hogy jobb a kedved és sugárzol a boldogságtól! Akár még irigykedhetnek is.

Azt akarja, hogy boldog legyél. Nem számít miről van szó… neki csak az számít, hogy jól érezd magad mellette. Sokkal többet fog tenni a kapcsolatért.

Mit gondoltok? Írjátok meg kommentben a véleményeteket!

Ezt is olvasd el