KeződoldalÉrdekességek11 dolog, amit minden férfi keres egy nőben!

11 dolog, amit minden férfi keres egy nőben!

-

Amikor találkozunk egy igazán különleges személlyel, a szívünk hevesen kezd verni, és úgy érezzük, mintha a gyomrunkban kis pillangók repkednének. Voltaképpen nem tudjuk, hogy mi teszi vonzóbbá az adott személyt, mint a többieket. A tudomány kimutatta, hogy vannak valódi biológiai alapul szolgáló tulajdonságok, amit minden ember tudat alatt megnéz és felmér egy adott illetőben. Itt van néhány tény, amit a férfiak minden egyes alkalommal megnéznek egy adott nőn, ha komolyabb kapcsolatot szeretnének kialakítani.

Derék-csípő.

A férfiak természetüknél fogva úgy vannak kódolva, hogy azokhoz a nőkhöz vonzódjanak, akik 0,7-es csípő-derék-aránnyal rendelkeznek. Ez azt jelenti, hogy a derék-csípő kerülete 70%. Ez azért van, mert egy férfinek fontos az, hogy a nő egészséges gyermeknek tudjon életet adni.

Arcszimmetria.

A férfiak többnyire azokhoz a nőkhöz vonzódnak, akik szimmetrikus arccal rendelkeznek, és minden érzékszervük tökéletes és a megfelelő helyen van.

Vörös ajkak.

A férfiak imádják, ha a nők érzéki vörös rúzst viselnek, mert szerintük így tudják legjobban kifejezni nőiességüket, vitalitásukat és fiatalságukat.

Frizura

Van oka annak, hogy az argánolaj olyan egészségessé és fényessé teszi a nők haját. A férfiak azt állították, hogy a hosszú frizurákat sokkal többre tartják, mint a rövidet.

Igéző szemű szépség

A férfiakat 3 dolog vonzza egy női szemben. A szem mérete, a szem alakja és a pupilla mérete. A legtöbb fiatal nő nagy csillogó szemekkel rendelkezik, ami nagyon megigézi a férfiakat.

Szikrázó mosoly.

A mosoly, a boldogság és a bizalom mellett feltárja a szép fogakat is, amelyek az egészség és a jó genetika legfontosabb mutatói.

Arc állapota.

A legtöbb fiatal gyereknek problémás az arcbőre. Ez a zsír- és kollagéntermelés, valamint a vérkeringés miatt is van. Sőt az arcunk képes megmutatni épp milyen érzelmek uralkodnak bennünk.

Testalkat.

A férfiak teljesen odavannak azokért a hölgyekért, akiknek formás és púposodó hátsójuk van. Az ilyen nőket sokkal vonzóbbnak tartják.

Anyai ösztönök.

Amikor egy nő természetesen tud viselkedni idegen gyerekek között, és mindemellett még gondoskodó is, akkor a férfiak bátran gondolhatják, hogy jó anya lesz belőle.

Könyörület más emberek felé.

Annak ellenére, hogy a férfiak természetesen vizuális lények, és a legtöbb biológiai jelölés egy nő természetes vonzereje felé irányul, vannak olyan biológiailag vezérelt interperszonális sajátosságok is, amelyeket egy nőnek birtokolni kell, ami természetesen vonzóbbá teszi az embert.

Ambiciózus

Egy olyan nő, aki bizalmát a világ meghódítására és önmagára vetíti, minden olyan fizikai tulajdonságot felismer, amit az átlag nők nem képesek.

Ezt is olvasd el